Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Pazarcı Esnafını Dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, her hafta sonu mahallelere yaptığı ziyaretlerde, kentin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren pazarcı esnafı ile alışverişe gelen mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemeye devam ediyor.

18 Kasım 2019 Pazartesi, 12:03
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Pazarcı Esnafını Dinledi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların ve esnafın sorunlarını yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, pazarcı esnafı ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirmeye, sıkıntı ve sorunlarını çözmeye devam ediyor. Başkan Gültak’ın hafta sonu yaptığı mahalle ve pazar yeri ziyaretlerine; Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yöneticileri, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı ile muhtarlar da eşlik etti.

Pazarcı esnafının çalışma şartları iyileştirilecek

Akdeniz’e bağlı Kiremithane Mahallesi’nde, hafta sonları kurulan Cumartesi pazarını ziyaret ederek, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla buluşan Başkan Gültak, esnafın ve vatandaşın taleplerini yerinde dinledi. Başkan Gültak; pazarcı esnafının ve vatandaşların daha iyi şartlarda alış veriş yapabilmesi için, belediye olarak, her türlü tedbiri alacaklarını ve gereken hizmetleri sunacaklarının altını çizdi.


Başkan Gültak talepleri not etti, ilgili birimlere talimat verdi

Başkan Mustafa Gültak; Kiremithane Mahallesinde bulunan pazar yeri ziyaretinin ardından, bu kez de Mahmudiye Mahallesi’ne kurulan pazar yerinde bir takım incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden Başkan Gültak, dile getirilen talepleri dinledi, mevcut sorunlar ile ilgili notlar aldı. Mahmudiye mahallesinde bulunan pazar yeri ile ilgili yaşanabilecek sorunların takipçisi olacağını belirten Başkan Gültak’a vatandaşlar ve pazarcı esnafı, duyarlılığı nedeniyle teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI

Mersin Haber ,Mersin