Akdeniz Belediye Başkanı Gültak: "Kurtuluş Zaferi, Aziz Milletimizin Tarihe Altın Harflerle Yazdığı Destandır"

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yılını kutlayan Başkan Gültak, yayınladığı mesajda; “Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kenetlenen fedakâr milletimiz, dünyada eşine az rastlanır eşsiz mücadeleyle verdiği Kurtuluş Savaşı’nı, tarihe altın harflerle yazdırmış, bir kahramanlık destanına ve zafere imza atmıştır” dedi.

28 Ekim 2020 Çarşamba, 18:21
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak: "Kurtuluş Zaferi, Aziz Milletimizin Tarihe Altın Harflerle Yazdığı Destandır"
-

Mesajında; “Aradan geçen 97 yılda, ecdadımızın bizlere mirası ve emaneti olan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak konusundaki kararlılığımız ilk günkü gurur ve heyecanla devam etmektedir” ifadelerine yer veren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak;
“Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 29 Ekim 1923'te kurulan Cumhuriyetimizin 97’nci yaşını kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizi yükseklere ulaştırma mücadelemiz kararlılıkla sürecek; Atatürk’ün dediği gibi; ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ Cumhuriyetimizi yaşatmaya ve daha yükseklere çıkarmaya asla yılmadan, büyük bir azimle devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gültak, mesajını şu sözlerle sürdürdü; “Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına doğru ilerlerken; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kahraman Silah Arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere ve evlatlarımıza vatan yapan aziz Şehitlerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum.
Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Onların üstün cesaretini, azim, kararlılık ve fedakârlığını unutmamak ve örnek almak en asli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz ve fedakâr milletimizin ortak eseri, bağımsızlığımızın, demokrasimizin, özgürlüğümüz ve egemenliğimizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’nci yılını kutluyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Gündoğdu mah sakinleri adına
20:58
28 Ekim 2020 Çarşamba
Gündoğdu Mahallesi ve çevresi yol ve ızgaralar çok kötü durumda sayın başkanım acil asfalt ve yol çalışması gerekiyor
176.30.109.17
SON DAKİKA
ANTEPLİOĞLU, MÜDÜRLERLE BİRARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN 12 AYI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
TOROSLARDA “SIFIR ATIK” EĞİTİMİ
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’E ZİYARET
Akkuyu Nükleer Santral Şantiyesinde Eylem: Yabancı Uyruklu İşçiler Alacaklarını Talep Etti
Palmiyede Yanan Kırmızı Işık Korkuttu, Gerçek Ortaya Çıkınca Rahatlama Yaşandı
Tarsus Devlet Hastanesi Önünde Şehitler Dualarla Anıldı
BAŞKAN SARI, TARSUS'TA AŞURE LOKMASI ETKİNLİĞİNE KATILDI
Aracın Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
MUT'TA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ

Mersin Haber ,Mersin