Akdeniz Belediye Başkanı Gültak Huzurkent’i Ziyaret Etti

Huzurkent sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gültak, belediye tarafından yapılan hizmet ve projeleri yerinde inceledi, vatandaşların acil ihtiyaç duyduğu çalışmaların ivedi yapılması talimatını verdi.

24 Eylül 2019 Salı, 10:31
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak Huzurkent’i Ziyaret Etti
-

Seçildiği günden bu yana ziyaret etmedik mahalle, dokunmadık insan bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, son olarak Huzurkent'i ziyaret ederek, belediye tarafından bölgede yapılacak olan proje ve çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi.
Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Gültak’a bölge halkı yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Ziyaretinde Başkan Gültak’a; belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar da eşlik etti. Mahalleli kadınlar, konuklarına yöreye özgü sıkma ve ayran ikramında bulundular.
Eski binalar vatandaş yararına kullanılacak
Bölgedeki incelemeleri sonucu, Huzurkent’te bulunan belediyeye ait binaların toplum yararına tekrar kullanılır hale gelmesi için çalışmalar başlatacaklarını belirten Başkan Gültak, kadınları ve çocukları da unutmadı. Başkan Gültak, bölgede özellikle kadınlara yönelik kurs merkezleri açılacağını ve bu merkezlerde küçük çocuğu olan annelere kreş hizmeti verileceğini anlattı.

Kapalı güreş salonu ve pazar yeri yenilenecek
Başkan Mustafa Gültak, kadınlara yönelik çalışma ve etkinlik alanları, muhtarlık binası ve düğün salonu olarak planlanan bölgeyi gezdi. Ardından Huzurkent’in milli takımlarda da mücadele eden yetenekli ve ödüllü güreşçileriyle bir araya gelen Başkan Gültak, mahallede bulunan güreş salonunun yenilenmesi için hazırlanan projeyi inceledi. Başkan Gültak, salonun tamamen yenilenerek modern bir hale gelmesi ve sporculara tahsisi için çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını söyledi. Başkan Gültak, Köselerli Mahallesi’nde bulunan semt pazarının da yenilenip modern bir hale gelmesi ve vatandaşların hizmetine sunulması için belediye personeline talimat verdi.
Gasilhane ve morg yapılacak
Huzurkent halkı için bir söz daha veren Başkan Gültak, taziyesi olan bölge sakinlerinin, ibadetlerini dini vecibelere uygun şekilde yerine getirebilmeleri için bir gasilhane ve iki morg yapacaklarını da belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin