Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; "Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı Kutladı

Başkan Gültak, basında sansürün kaldırılışının 112’nici yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Halkın doğru ve tarafsız haber alma hakkını sağlayan Basın; demokrasi hayatının vazgeçilmez unsurudur” dedi.

23 Temmuz 2020 Perşembe, 17:12
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; "Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı Kutladı
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; ‘Basında Sansürün Kaldırılışının 112’nci yıldönümü ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Basın’ın; demokratik yönetimlerde vazgeçilmez bir güç olduğuna; halkın doğru ve tarafsız haber alma hakkının dokunulmazlığına vurgu yapan Başkan Gültak; “Basın; demokrasinin, özgürlüklerin, insan hak ve hürriyetlerinin gelişmesinde büyük bir güç ve role sahiptir. Demokratik ve şeffaf toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri; özgür, bağımsız ve tarafsız basının varlığıdır. Zira günümüzde insanların, doğru ve tarafsız bilgiye erişimi temel ve vazgeçilemez bir haktır” dedi.
Mesajında; “Karşılaştıkları tüm engellere göğüs gererek, büyük bir özveriyle çalışan ve görevlerini layıkıyla sürdüren; vatandaşları doğru, ilkeli ve tarafsız haberlerle buluşturan tüm basın emekçilerimize teşekkür borçluyuz” diyen Başkan Mustafa Gültak; “Akdeniz Belediyesi olarak da hizmetlerimizin, proje ve çalışmalarımızın kamuoyuna, halkımıza ulaşmasına katkı sağlayan basın mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Basında Sansürün Kaldırılışının 112’nci Yıldönümü ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor; değerli basın emekçilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ANTEPLİOĞLU, MÜDÜRLERLE BİRARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN 12 AYI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
TOROSLARDA “SIFIR ATIK” EĞİTİMİ
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’E ZİYARET
Akkuyu Nükleer Santral Şantiyesinde Eylem: Yabancı Uyruklu İşçiler Alacaklarını Talep Etti
Palmiyede Yanan Kırmızı Işık Korkuttu, Gerçek Ortaya Çıkınca Rahatlama Yaşandı
Tarsus Devlet Hastanesi Önünde Şehitler Dualarla Anıldı
BAŞKAN SARI, TARSUS'TA AŞURE LOKMASI ETKİNLİĞİNE KATILDI
Aracın Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
MUT'TA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ

Mersin Haber ,Mersin