AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kaçar;"Akdeniz İçin İmkânlarımızı Seferber Etmeye Devam Edeceğiz "

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar; Başkan Gültak’ın Akdeniz ve Mersin için yapacağı projelerde Ankara’nın desteğinin tam olduğu belirtti.

09 Aralık 2019 Pazartesi, 14:04
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kaçar;"Akdeniz İçin İmkânlarımızı Seferber Etmeye Devam Edeceğiz "
-

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ve beraberindeki heyet, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti. Kaçar ve beraberindeki genel merkez yetkililerini; Başkan Mustafa Gültak’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile müdürlerin yer aldığı heyet karşıladı.

Kaçar; “Bütün imkânları seferber edeceğiz. ”

Konuşmasına; seçim başarısı nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı tebrik ederek başlayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kaçar; “Mersin ve Akdeniz bizim için önemli . 31 Mart yerel seçimlerinde Akdeniz ilçesindeki vatandaşlarımız, önümüzdeki 5 yıl için Akdeniz’in yönetimini adayımıza emanet ettiler. Bu manada destek veren, sahip çıkan tüm Akdeniz halkına, genel merkezimiz adına bir kere daha teşekkür ediyorum.

Yerel seçimler öncesinde Akdeniz’in daha yaşanılabilir bir kent olması için Sayın Belediye Başkanımızın ortaya koymuş olduğu bütün vaatler, bütün projeler, genel merkez olarak arkasında durduğumuz ve hayata geçirilmesi noktasında elimizdeki bütün imkânları seferber edebileceğimiz projelerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızla başlayan hizmet belediyeciliğini, sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini inşallah bu dönem Akdeniz’e taşımış olacağız. Akdeniz’de yerel seçimler öncesinde milletimize ne söz verdiysek, bunların hayata geçirilmesi noktasında yapacağımız hizmetler, belediyecilik anlayışımızın alt zeminini oluşturacaktır. Bugün de bu sebeplerle Sayın Belediye Başkanımızla birlikte, Akdeniz için neler yapacağımız konusunda bir toplantı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Başkan Gültak; “Mersin’in ve Akdeniz’in yüz akı olduğumuza inanıyorum.”

Ziyareti dolayısıyla AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kaçar’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da konuşmasında; “Akdeniz Belediyesi olarak, hem genel merkezimizin hem de Sayın Kaçar’ın çok ciddi desteklerini aldık. Sayın Lütfi Elvan Bakanımız, Sayın Milletvekillerimiz ve Sayın İl Başkanımızın da yoğun çalışmaları sonucunda genel merkezimizin vermiş olduğu desteklerle hem Mersin’in hem de Akdeniz’in yüz akı olduğumuza inanıyorum. Sadece Akdeniz için değil Mersin için de çalışıyoruz.

TOKİ Başkanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ATAŞ yerleşkesine yapılacak olan 400+300 konutluk proje için, şubat ayı içerisinde ilk kazmayı vuracağız inşallah. Millet Bahçesi yapılamaz deniyordu ama biz Mersin’in nefes alacağı 140 dönümlük bu yeşil alanı Mersin’e kazandırdık. Kentsel dönüşüm için Barış, Mahmudiye ve Kültür Mahallelerimizde vatandaşlarımızla ilk görüşmelerimizi tamamladık. Önümüzdeki aylarda ikinci görüşmeler başlayacağız. Sizlerden almış olduğumuz güçle Akdeniz’de 5 yıl sonunda birçok şey değişmiş olacak. Spor-Toto Başkanımızla bir anlaşma imzaladık. Yılmaz Güney Parkımızı yeniden yapıyoruz. Akdeniz’e 25 yeni basketbol sahası, 13 halı saha ve 3 sentetik saha yapımına başlıyoruz. Bunların hepsi 1 yıl içinde tamamlanmış olacak. Sayın Kaçar’a ziyaretleri ve destekleri için bir kere daha teşekkür ediyorum. Sayın Kaçar’ın ziyareti ile genel merkezi bir kere daha yanımızda hissettik. Bu destekleriyle daha da çok güçleneceğiz. Bütün ekibimle birlikte var gücümüzle çalışarak Akdeniz’de farkındalık yaratacağımızın sözünü vermiştik. Allah nasip ederse bu çalışmalarımız artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kaçar; "142. Cadde Mersin'de örnek bir cadde olacak"

Kaçar Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde'de incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında kısa bir açıklama yapan Mahmut Kaçar; "Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ı tebrik ediyorum. Bu bir başlangıç. Akdeniz'e yapılacak çok daha büyük hizmetler var ve biz de hükümet olarak Akdeniz'deki bütün çalışmalara gereken desteği vereceğiz. Şevket Sümer Mahallesi'nin eski halini de biliyoruz. Ben inanıyorum ki bu cadde 3-4 ay sonra çok daha farklı bir güzellikte ve Mersin'de örnek bir cadde olacak." ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin