AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak’tan Basın Açıklaması

Tarsus Ak Parti İlçe Başkanı Hasan PODAK yaptığı yazılı açıklamada CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal’a cevap verdi.

16 Eylül 2020 Çarşamba, 11:49
G: 16.09.2020 - 12:00
AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak’tan Basın Açıklaması
-

Podak yaptığı açıklamada;
“CHP ilçe Başkanı Avukat Ozan Varal pandemi ile birlikte AK Parti'nin ülkeyi yönetemez iddialarına Kargalar bile güler Ak Parti hükümeti yaptığı alt yapı ve sağlık yatırımları ile tüm dünyaya örnek olmuş küresel güç durumunda olan ülkelerde bile olmayan sağlık kurum ve kuruluşları ile bütün dünyanın takdirini kazanmıştır.
Vatandaşlarına verdiği sağlık hizmetlerinin ötesinde diğer ülkelere sağlık malzemeleri yardımında bulunmuş ilgili ülke vatandaşlarının gönlüne girmeyi başarmıştır.
Cumhuriyetten bu yana ortaya hiçbir eser koymamış CHP zihniyeti 18 yılda devasa yatırımları yapmanın gururunu Türk milletine yaşatan AK Parti hükümetini eleştirerek acziyeti ortaya koymuştur.
Tarsus ve Mersin belediyelerinde, hiçbir hizmet ve başarı ortaya koyamayan, yeni yatırımların ötesinde, daha önceki belediye döneminde başlamış yatırımları bitiremeyen hatta iptal eden bu zihniyetin bizi eleştirmesi abesle iştigaldir.
Tarsus ve Mersin'de sivrisinek mücadelesinde bile sınıfta kalan tüm icraatlarını insanları ekmeğinden etmek üzere kuran CHP'nin her zaman olduğu gibi ‘siz dünyanın en iyi işini yapsanız da biz eleştireceğiz.’ söyleminin gereğini ortaya koyması gayet normal bir davranış olarak karşımıza çıkmıştır.
İşçi emekçi kadın ve gençleri dilinden düşürmeyen bu kesimlerin ezildiğinden dem vuran CHP ilçe başkanı her ne hikmetse Mersin ve Tarsus belediyelerinde işten çıkartılıp ekmeğinden edilen emekçilerin çoluk çocuğunu düşünmemektedir.
Pandemi sürecinde 13 Mart - 1 Eylül tarihleri arasında AK Parti olarak sadece Tarsus'ta 70 milyon TL ayni ve nakdi yardım yapıldığı 7800 aileye gıda dağıtımının yapıldığından haberleri olmayanların insanların dertleriyle dertlenemeyecekleri ortadadır.
2003- 2020 yılları arasında Tarsus'ta eğitim alanında 68, enerjide2, konutta 1, Kültür ve Turizm de 40, sağlıkta 2, tarımda 5, ulaştırma hizmetlerinde 8, direk kamu hizmetinde 40 ,bu yatırımların toplam bedeli 1.084.272.496 TLyatırım yapmış ve teslim etmiştir.
Yapımı devam eden yatırımların toplamı 4.967.455.568 TLdir. Bu rakamları bunların havsalası almaz.
Yine pandemi sürecinde kısa çalışma ödeneği, işsizlik parası ve benzeri yardımları CHP görmese de halkımız takdir etmektedir.
Bizi eleştirecek kapasiteye sahip olabilmek için ortaya eser koymaları gerektiğinin bilincinde olmayanların konuştuğu lafügüzaftan öteye geçmez.
18 ayda Mersin ve Tarsus Belediyesinde bir başarı ortaya koyamayanların AK Parti'yi eleştirmeleri başarısızlıklarının üstünü örtme çabası, tipik bir CHP zihniyetidir.
Selam ve dua ile.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin