AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Yeni Yıl Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

Özkan, "Mersinli hemşehrilerime, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum"

31 Aralık 2022 Cumartesi, 20:18
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Yeni Yıl Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı
-

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin Milletvekili hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Son 20 yılda Eğitimden ,sağlığa, ticaretten, ulaşıma,spordan turizme Mersinimize her alanda hizmet etmenin ve hizmet getirmenin mutluluğunu yaşadığımız bir yıl oldu.
Mersin'in, Akkuyu Nükleer Güç Santrali, Mersin Uluslararası Limanı, Çukurova Bölgesel Havalimanı ve Akdeniz Sahil Yolu ile ulaşım, enerji ve ticaret merkezlerinden biri olması için çok gayret gösterdik çok şükür bunu başarmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Mersinimizi eşşiz doğal güzelliği, mavi bayrakli plajları , yeşil alanları , tarihi, kültürel ve dini motifleri ve özelliği bağrında taşıyan kadim şehir mersini kültür ve turizm bakanlığımızın organize ettiği kongreler, geziler, seminerlerler ile adeta bölgede turizm şehri durumuna getirdik.
Mersin 2022 yılında ev sahipliği yaptığı Dünya Bocce şampiyonası Fıba kadınlar Basketbol Avrupa şampiyonası maçları ve bir çok turnuvaya yaptığımız ev sahipliği bölgede adeta Mersini spor şehri durumuna getirmiştir.
Tarımda geliştirdiğimiz sulama imkanı, seracılığa verdiğimiz destekler ve kıymetli çiftçilerimize verdiğimiz destekler ile Mersini yine tarımda bölgenin lokomotifi durumuna getirmenin mutluluğunu yaşadık.
Yine Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan ilk evim ilk işim projesiyle şehrimizi ve hemşehrimizi ev ve iş yeri sahibi etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
2022 yılında yaptıklarımız 2023 yılında yapacaklarımızın teminatıdır.
2022 bir çok alanda zorluklarla mücadele ettiğimiz bir yıl olmanın yanında ülkemiz ve milletimiz için bir çok müjdeli haberin gururunu da yaşadığımız bir yıl olarak tarihe geçti.
İç ve dış mihrakların, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast etmeye çalışan hain odakların, barış ve huzurumuzu bozmaya yönelik özellikle ekonomik saldırılarını en üst seviyeye taşıdığı 2022 yılında, millet olarak barış ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğimizi tüm dünyaya bir kez daha haykırdık. Şer odaklarına karşı mücadelemizin kararlılıkla sürdüğü bir süreçte, sevinçleri ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2023 Türkiye Yüzyılına umutlarla ve müjdelerle girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinç ve mutluluklar ise paylaştıkça artar. Bizler, millet olarak bu bilinçle hareket ederek, acılarımızı paylaşarak azaltacak, sevinç ve mutluluğumuzu da paylaşarak arttırmaya devam edeceğiz. 2023 yılının; birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden ve şiddetten uzak, barışı, huzuru, başarıyı, refahı, bolluğu ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlığa parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını, Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023'e girmeye hazırlanırken yeni yılın, hizmet etmekten onur duyduğum siz aziz Mersinli hemşehrilerime, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum"

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin