AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, "Bu Zor Günleri Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğimizi Muhafaza Ederek, Aşacağız"

Yaşan salgın nedeniyle, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak tedbirlerin alınması konusunda uyarıda bulanan Milletvekili Özkan, bir mesaj yayınladı.

12 Nisan 2020 Pazar, 15:00
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, "Bu Zor Günleri Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğimizi Muhafaza Ederek, Aşacağız"
-

Küresel tehditler gösteriyor ki, hepimiz güvende olmadıkça, hiçbirimiz güvende olmayacağız diyen Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın mesajının devamında;
Hiçbir ülke bu savaşı tek başına verebilecek durumda değildir.
Dünyanın neresinde olursa olsun, ayırt etmeden, en savunmasızı korumak, önceliğimiz olmalıdır.
Yaşlılarımız, hastalarımız, ihtiyaç sahipleri ve yabancılarla ilgilendiğimiz de, derinlerdeki insaniyetimizi hatırlamalı ve yüceltmeliyiz.
Eğer virüsü, bilim ve teknolojimizle olduğu kadar, hikmet, merhamet ve insanlığımızla da yenmeyi istiyorsak, bu derin insaniyet, her sokağa, her mahalleye, her şehre ve her ülkeye yayılmalıdır.
Covid 19 salgınına karşı Türkiye olarak, güçlü sağlık sistemimiz, sosyal yardımlardaki başarımız ve zamanında alınan tedbirlerimiz ile birçok ülkeye örnek teşkil ettik.
Ayrıca yine Türkiye olarak, kendi içimizdeki yaraları sararken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla; virüs salgınından etkilenen İtalya, İspanya, İngiltere'nin de olduğu 50’ye yakın ülkenin yardımına koşan, süper güç ilan edilen ülkelere bile tıbbi destek sağlayarak bu zor günlerde öncülük eden bir ülke olduk. Bu konuda her zaman örnek ve öncü olan Büyük Türkiye’nin bir evladı olarak, ülkemizle gurur duyuyorum.
Bir çok ülke bu süreçte özellikle sağlık alanında adeta sınıfta kalmıştır. 83 milyona sahip, günlük 30 binin üzerinde test yapan, test ve tedavileri için aziz milletinden tek kuruş almayan, tüm dünyada örnek ülke seçilen Türkiye Cumhuriyeti devletimiz her türlü takdiri haketmektedir.
Ayrıca bu vesileyle Mersin hakkında da birkaç cümle ifade etmek isterim. ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısına büyük oranda uyan Mersinli Hemşerilerim, bu sayede şehrimizde vaka sayısının artmasının da önüne geçti.
Mersin bu anlamda tüm iller arasında alt sıralarda yer alırken, büyükşehirler içinde ise, en az vakaya sahip il konumunda.
Sağlık tesislerimiz ve hastanelerimizde Covid 19 salgınına karşı büyük özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir kez daha kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Kurallara büyük oranda uyarak salgının yayılmasını önleyen, sabır, anlayış ve güçlü desteklerinden dolayı hemşerilerime teşekkür ediyorum.
Tedbiri elden bırakmadan temas, mesafe ve izolasyona dikkat ederek bu zor günleri birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza ederek, aşacağımıza inanıyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyor, sağlıklı güzel günler diliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin