AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Milletvekili Özkan "Sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye'nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir"

23 Nisan 2021 Cuma, 01:00
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı
-

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;"
Milli hakimiyetin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılında gururla kutladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.
Sevgili çocuklar, Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; 23 Nisan çocuk bayramını kutlayamıyor olmamız asla sizleri üzüntüye sevk etmesin. Bizlere bu günlerde düşen görev, her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan “kısmi kapanma” kararı sürecinde uyulması gereken usul ve esaslar doğrultusunda alınan tedbirlere hep birlikte uymaktır. Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına hassasiyetle uyarak, bu zorlu süreci birlikte aşacağız.
Milli mücadele ve milli irade temeli üzerinde yükselen Türkiye, aynı inanç ve kararlılıkla yeni hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Birlik ve bütünlüğüne, bayrağına, egemenliğine ve bağımsızlığına kasteden her türlü işgalci zihniyete ve zorbalığa, dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyeceğini ispat eden kahraman milletimiz için en büyük kuvvet ve dayanak, yarınları güvenle teslim edeceğimiz çocuklarımızdır.
Unutulmamalıdır ki, sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye'nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir. Onlara daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak ise boynumuzun borcudur.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi’nin bütün kahramanlarını, aziz vatanımızı bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI
Akdenizli Kadınlar Hem Üretiyor Hem Kazanıyor
Bölge Müdürü Ataş, Çamlıyayla Ekiplerini Ziyaret Etti
MİLLETVEKİLİ UYSAL, KAYMAKAM AVCI İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA ORMANLIK ALANDA PİKNİK YAPAN 5 KİŞİYE İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI

Mersin Haber ,Mersin