AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

Milletvekili Özkan "Sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye'nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir"

23 Nisan 2021 Cuma, 01:00
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;"
Milli hakimiyetin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılında gururla kutladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.
Sevgili çocuklar, Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; 23 Nisan çocuk bayramını kutlayamıyor olmamız asla sizleri üzüntüye sevk etmesin. Bizlere bu günlerde düşen görev, her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan “kısmi kapanma” kararı sürecinde uyulması gereken usul ve esaslar doğrultusunda alınan tedbirlere hep birlikte uymaktır. Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına hassasiyetle uyarak, bu zorlu süreci birlikte aşacağız.
Milli mücadele ve milli irade temeli üzerinde yükselen Türkiye, aynı inanç ve kararlılıkla yeni hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Birlik ve bütünlüğüne, bayrağına, egemenliğine ve bağımsızlığına kasteden her türlü işgalci zihniyete ve zorbalığa, dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyeceğini ispat eden kahraman milletimiz için en büyük kuvvet ve dayanak, yarınları güvenle teslim edeceğimiz çocuklarımızdır.
Unutulmamalıdır ki, sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye'nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir. Onlara daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak ise boynumuzun borcudur.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi’nin bütün kahramanlarını, aziz vatanımızı bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin