
Bilgi:
Instagram'da @mersinhaber'i
takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İZMİR - AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, oyunu Urla ilçesi İçmeler Mahallesi'ndeki Urla Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 1056 numaralı sandıkta kullandı. Daha sonra basın mensupları önünde seçimle ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.
“Öncelikle 1 Kasım seçimleri, güzel İzmirimiz'e hayırlı olsun.” diyen Yıldırım, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vesile olmasını diledi. Ülke istikrarı ve güvenliği, meselelerin çözümü için güçlü bir siyasi iradenin oluşması gerektiğine işaret ederek, “Vatandaşlık görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Aynı zamanda seçimlerin Türkiyemiz'in birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyorum. 2 Kasım sabahı Türkiye için her bakımdan önemli. Türkiye’nin istikrarı, güvenliği ve milletin bekası için güçlü bir siyasi iradenin oluşması, her türlü sorunumuzu daha kolay ve daha hızlı şekilde çözmemize yardımcı olacaktır.” şeklinde konuştu.
Ülke gündemini derinden sarsan terör olaylarının sonlandırılması için siyasi istikrarın şart olduğunun altını çizen AK Parti adayı Yıldırım, seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğunu belirterek, “Etrafımızda yaşanan olayları dikkate aldığımızda bugün, ülke genelini fazlasıyla işgal eden terörün ülke gündeminden çıkması için mutlaka ve mutlaka siyasi istikrar çok önemlidir. Seçimler, demokrasi bayramıdır. Demokrasi bayramını bugün tekrar kutluyoruz. 50 milyonun üzerindeki seçmenimiz, yurdun her köşesinde oy hakkını kullanacak ve bu demokrasi bayramında ben de varım. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. CİHAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.