AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Mersin'de

Mersin'de basınla kahvaltıda konuşan AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Mersin için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24 Ekim 2018 Çarşamba, 12:42
AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Mersin'de
-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’la birlikte Mersin’de yerel seçimlerle ilgili çalışma yapmak üzere kente geldi.
Sabah gazetecilerle kahvaltıda buluşan Numan Kurtulmuş, yerel seçimlerle ve yerelde olmayacağı liderler tarafından açıklanan Cumhur ittifakıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
6 haftadır AK Parti’nin yerel seçimlere yönelik çalışmaları başlattığını kaydeden Numan Kurtulmuş, “Yerel seçimlerle ilgili bütün gelişmeleri takip ediyoruz, bu gelişmelere göre değerlendirmeler yapıyoruz. Aday tespitlerimize de başladık “dedi.
Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerin diğer yerel seçimlere göre farklı olacağını savunan Kurtulmuş, “Bu seçimi özel kılan unsur Başkanlık sistemine geçtikten sonraki ilk seçimimizdir. Bu açıdan yerel seçim olma özelliğinin üstündedir. Bu sebeple vatandaşlarımızın bu seçimde AK Parti’ye destek vereceğini ve bu şekilde bu sistemin önünü açacaklarına inancımız tamdır” diye konuştu.
Cumhur ittifakının bitmediğini de kaydeden Kurtulmuş, “Bu ittifak seçime yönelik kurulmuş bir ittifak değildir. Bakın 15 Temmuz’da FETÖ ile mücadele olsun, PYD-PKK terör örgütüyle mücadele olsun AK Parti ve MHP beraber tabanıyla, yöneticileriyle mücadele etmiştir. Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ve MHP sadece yerel seçimler için işbirliğinin mümkün olmadığı konusunda karar almış ve bu sebeple kendi başlarına aday çıkarma çalışmalarına girmiştir” dedi.
AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Mersin'de

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin