Adanaspor dayanıklılık testinden geçti

Lig’in 13

24 Kasım 2015 Salı, 15:54
Adanaspor dayanıklılık testinden geçti
-

ADANA - PTT 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Adanaspor, çalışmalarına devam ediyor.

Gençlik stadyumunda hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, bugün dayanıklılık testinden geçti. Teknik Direktör Engin İpekoğlu ve yardımcı antrenörler nezaretinde 3 grup haline ayrılan futbolcular sırasıyla teste tabi tutuldu. Genç oyuncuların yanı sıra Nduka, Fahri, Samican, Didi, Cem, Tevfik, Magaye ve Renan’ın test performansları öne çıktı. Dayanıklılık testinin ardından Adanaspor antrenmanını tamamladı. Adanaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan 1461 Trabzon ile oynanacak karşılaşma için turuncu beyazlı kafile cuma günü havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Trabzon şehrine hareket edecek.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, dayanıklılık testinin kendileri açılarından önemli olduğunu ifade ederek, bu testle takımdaki atletik performansı daha yakından görme imkanı bulacaklarını söyledi. İpekoğlu, "Sezon başı ve ortasında yapılması gereken bir test ancak teknik ekip olarak bu testi yapma zorunluluğu hissettik. Takımımızın atletik performansını daha yakından öğrenmek amacıyla bu testi yapmak istedik. Test sonucunda futbolcularımızın atletik performans olarak hangi düzeyde olduklarını görmüş olacağız. Elimizdeki veriler sonucunda eksiklerimiz var ise buna göre bir antrenman programı çizeceğiz. Bu doğrultuda önemli bir test olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Mersin Haber ,Mersin