ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDEKİ 5 ŞİDDETİNDEKİ DEPREM KORKUTTU

Adana’nın Kozan ilçesinde 20:07 saatinde 5,0 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, Adana'nın yani sıra çevre il ve ilçelerin de deprem hissedildi.

28 Ekim 2024 Pazartesi, 06:36
ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDEKİ 5 ŞİDDETİNDEKİ DEPREM KORKUTTU
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana’nın Kozan ilçesinde 20:07 saatinde 5,0 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, Adana'nın yani sıra çevre il ve ilçelerin de deprem hissedildi.
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem, ilk belirlemelere göre 6 evde hasara yol açtığını bildirdi.
 Vali Köşger, saat 20.07’de gerçekleşen Kozan ilçesinin Minnetli mahalli  merkezli depremde can kaybı yaşanmadığını beliterek bazı köy evlerinde sıva çatlakları şeklinde hasar tespit edildiğini ve bu konuda yapılan inceleme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
VALİ KÖŞGER: GEÇMİŞ OLSUN 
Deprem sonrası beş kırsal mahallede yaşanan enerji kesintilerinin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Vali Köşger, AFAD ekipleri ve akredite sivil toplum kuruluşlarının (STK) TAMP kapsamında saha çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü, Adanalı ve depremin hissedilen İl ve ilçelerdeki vatandaşlaa geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremle ilgili gelişmelerin takip edildiği ve vatandaşların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ
BOZYAZI İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜVEN'DEN, KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NA ZİYARET
BÜYÜKŞEHİR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLİK GİBİ GEÇTİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GADİR HUM BAYRAMI’ KUTLAMASINA KATILDI SEÇER: “HEPİMİZ, BU MEMLEKETİN EŞİT YURTTAŞLARIYIZ”
LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV TAMAMLANDI, SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI
VALİ TOROS'TAN ŞEHİT AİLESİNE "BABALAR GÜNÜ" ZİYARETİ
MİNİKBÜS’LE ÇOCUKLARIN GEZİ VE ÖĞRENME YOLCULUĞU SÜRÜYOR
"ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI” TADEKA KENT SÖYLEŞİLERİ
BAŞKAN YILDIZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARINA ZİYARET
Babalar gününde facia, baba ve iki kızı öldü

Mersin Haber ,Mersin