Adana'da 2 Kadın Öldürüldü

Adana'da dün gece boş arazide 2 kadın silahla vurularak öldürüldü.

11 Nisan 2017 Salı, 10:57
Adana'da 2 Kadın Öldürüldü
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Adana'nın Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi'nde, İddiaya göre cezaevinde olan amcası Arap Barık’ın eşi Senem Barık’ın, arkadaşı Zeliha Sevgilibaş ile birlikte fuhuş yaptığını öğrenen Doğan Barık, iki kadını silah zoruyla kaçırıp, Başak Mahallesi’ndeki boş araziye getirdi.

Barık, daha sonra pompalı tüfekle Senem Barık ve Zeliha Sevgilibaş’ın başlarıyla birlikte vücudunun çeşitli bölgelerine ateş etti. Senem Barık ve arkadaşı Zeliha Sevgilibaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Doğan Barık, kısa süre sonra polis tarafından yakalanırken çifte cinayeti  işlediğini itiraf etti. Doğan Barık’ın ifadesi doğrultusunda babası Ayhan Barık, dedesi Hikmet Barık, 17 yaşındaki kardeşi ile 2 amcası gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilen katil zanlısı, gazetecilerin sorusunu yanıtsız bırakırken, baba Ayhan Barık ise cinayeti oğlunun namus için işlediğini ve olayla ilgisinin olmadığını söyledi.
 
FUHUŞ İDDİASI

6 şüpheli sağlık kontrolü ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Doğan Barık’ın polise verdiği ifadede yengesi ve arkadaşını fuhuş yaptıkları için öldürdüğünü söylediği öne sürüldü.


 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus’ta Mehteran Takımı Eşliğinde Kur’an Kurslarına Destek İçin Hayır Kermesi Düzenlendi
MERSİN SPOR KULÜBÜ DEPLASMANDAN MUTLU DÖNÜYOR
SONER YETGİN 'E ÇİFTE GÖREV
VALİ TOROS, BAŞSAVCI ÖZTOPRAK İLE GÖRÜŞTÜ
TARSUS ÜNİVERSİTESİ AKKUYU NGS PROJE SAHASINI ZİYARET ETTİ
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU, PERSONELİN ANNELELER GÜNÜNÜ KUTLADI
SİLİFKE'DE OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ: 2 KİŞİ ÖLDÜ
TARSUS, YENİCE'DE KAZA: 1 ÖLÜ
BAŞKANVEKİLİ UYAN'DAN, MESKİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ İSMAİL BELLİ'YE "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
ÇAMLIYAYLA TARIMI BU TOPLANTIDA KONUŞULDU

Mersin Haber ,Mersin