Adana Bir Astsubay Eşini ve Kayınpederini Öldürüdü, Kayınvalidesini Yaraladı

Kayınpederinin evinde çıkan tartışmada, eşini ve kayınpederini öldüren, kayınvalidesini de yaralayan astsubay gözaltına alındı.

10 Temmuz 2019 Çarşamba, 08:52
G: 10.07.2019 - 09:10
Adana Bir Astsubay Eşini ve Kayınpederini Öldürüdü, Kayınvalidesini Yaraladı
-

Olay Adana'nın merkez Seyhan ilçesi 2000 Evler Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’nda Cemal Ü’ye ait apartman dairesinde meydan geldi.
Edinilen bilgilere göre,Astsubay olan E.G., eşi Büşra G, kayınvalidesi Sultan Ü. ve kayınpederi Cemal Ü. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşünce E. G., belinde çıkardığı tabanca ile eşi Büşra G, kayınvalidesi Sultan Ü. ve kayınpederi Cemal Ü.'yü tabancayla vurdu.
Vatadndaşların ihabrıyla olay yerine çok sayıda polis sağlık ekbi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Büşra G. ile Cemal Ü’nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Sultan Ü. ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis E.G.'yi gözaltına aldı.
3 AY ÖNCE EVLENDİLER
Olay yerinde hayatlarını kaybeden Büşra G. ile Cemal Ü’nün cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ertuğrul G. ile Büşra G’nin yaklaşık 3 ay önce evlendiği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
HEM TATİL, HEM ÇİLE YOLU
MERSİN'DE YABANCI UYRUKLU BİR KADIN 7. KATTAN DÜŞTÜ
İYİ PARTİ ÇAMLIYAYLA İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
Tarsus Atatürk Mahallesi’ndeki Viraj Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Mezitli Sahili’nde Belgesiz İşletmelere Müdahale
BÜYÜKŞEHİR, KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARA BİR ÇOK HİZMET SUNDU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik

Mersin Haber ,Mersin