A Millilerin Andora, Arnavutluk ve İzlanda Maçlarının Oynanacağı Yerler Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım'ın EURO2020 elemelerinde oynayacağı iç saha maçlarının tamamının İstanbul'da oynanacağı açıklandı.

22 Temmuz 2019 Pazartesi, 18:27
A Millilerin Andora, Arnavutluk ve İzlanda Maçlarının Oynanacağı Yerler Belli Oldu
-

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda kendi sahasında oynayacağı Andorra, Arnavutluk ve İzlanda maçlarının yerleri belli oldu.

MERSİN ÇOK İSTEMİŞTİ

Özellikle geçtiğimiz günlerde gündem olan İzlanda-Türkiye maçı öncesi yaşanan olaylar nedeniyle, bir çok şehir oynancak olan rövanş maçının kendi şehirlerinde oynanılması için çağrıda bulunmuştu.
Bununnla birlikte özellikle Mersin’de oluşan kamuoyu ile birlikte maçın Mersin Arena Stadında oyanılması için imza kampanyası başlatılmış ve hatta bazı milletvekilleri maçın Mersin’e verilmesi için konuyu TBMM gündemine kadar taşımıştı.
Bu açıklanan iç saha fikstürleri başta Mersin olmak üzere diğer şehirleri üzdü.
İŞTE A MİLLİ TAKIMININ İÇ SAHA MAÇLARI
Türkiye ile Andorra arasında 7 Eylül 2019 Cumartesi günü oynanacak EURO 2020 eleme grubu müsabakasına Beşiktaş Park ev sahipliği yapacak. Maç saat 21.45'te başlayacak.
Millilerin, 11 Ekim 2019 Cuma günü Arnavutluk'u konuk edeceği karşılaşma ise Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 21.45 olacak.
Ay-yıldızlıların İzlanda ile 14 Kasım 2019 Perşembe günü saat 20:00'de yapacağı karşılaşma ise Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
METEOROLOJİ'DEN SICAK HAVA UYARISI
MERSİN'DE KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI
TARSUS'TA 130 ÜRETİCİYE 5 BİN ADET TUZAK DAĞITILDI
TARSUS'TA ÜZÜM HASADI
MERSİN'DE 2 ARAÇ ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Mut’ta Önleme Araması ve Bilgilendirme Çalışmaları
BAŞKANVEKİLİ DAĞDELEN, KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
GELENEKSEL AŞURE İKRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
İBADETHANELER VE MEZARLIKLAR DÜZENLİ ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR
TARSUS SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA EVİ'NDE SAĞLIK EĞİTİMİ VERDİ

Mersin Haber ,Mersin