80 Yaşındaki Kadına Tecavüze Kalkıştı

Adana’da bir kişi girdiği evde 80 yaşındaki kadına tecavüze kalkıştı. Yaşlı kadının yardım çığlıklarına komşuları yetişti.

13 Eylül 2019 Cuma, 18:04
80 Yaşındaki Kadına Tecavüze Kalkıştı
-

Olay Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı Belören Mahallesinde meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, kocasını 10 yıl önce kaybeden, 6 çocuk, 14 torun, 11 toruna sahibi, 80 yaşındaki Fatma Altunöz tek başına yaşadığı evinde gece uyurken yüzünde bir el hissetti. Gözünü açtığında karşısında bir adam gören yaşlı kadın, bağırarak yardım istemeye çalıştı.
Bu sıra zanlı yaşlı kadını yumruklamaya başladı. Yaşlı kadının çığlıklarına koşan komşularını gören zanlı evden çıkarak kaçtı. Eve gelen mahalleli, yaşlı kadını kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı kadını hastaneye kaldırdı.
Yaşadığı olayı anlatan Fatma Altunöz, “Ben yatıyordum uyandım baktım karşımda biri oturuyor. Öpmeye çalıştı ben de itekledim. Ben bağırmaya çalıştım bana yine 'sus' dedi ve bir tokat attı bana. Ben korkmuyorum dedim ve salavat getirmeye başladım. Salavat getirdikçe vurdu daha sonra ellerini ağzıma soktu ben de ısırdım parmaklarını. İmdat yetişin diye bağırınca kaçtı."
Olaydan sonra kaçan zanlı, bir gün sonra yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
paşa
19:46
13 Eylül 2019 Cuma
pislik adamın tutuklanması için illa medyaya düşmesi mi lazım
78.180.37.220
SON DAKİKA
İYİ PARTİ ÇAMLIYAYLA İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
Tarsus Atatürk Mahallesi’ndeki Viraj Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Mezitli Sahili’nde Belgesiz İşletmelere Müdahale
BÜYÜKŞEHİR, KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARA BİR ÇOK HİZMET SUNDU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI

Mersin Haber ,Mersin