57 Yıllık Unutulmuş Yolu Erdemli Belediyesi Yeniden Hizmete Açtı

Erdemli Belediyesi, Sinap Mahallesinde bulunan ve 1962 yılında açılmış olan ancak bakımsızlık nedeniyle adeta unutulmaya yüz tutmuş olan, ulaşımı zorlaştıran yolun bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını yaparak, yeniden hizmete açtı.

16 Temmuz 2019 Salı, 16:58
G: 16.07.2019 - 17:00
57 Yıllık Unutulmuş Yolu Erdemli Belediyesi Yeniden Hizmete Açtı
-

Erdemli Belediyesi, Sinap Mahallesinde bulunan ve 1962 yılında açılmış olan ancak bakımsızlık nedeniyle adeta unutulmaya yüz tutmuş olan, ulaşımı zorlaştıran yolun bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını yaparak, yeniden hizmete açtı.
2014 Büyükşehir Yasası ile hizmet alanı 62,5 kat genişleyen ve nüfus oranı 10 kattan fazla artan Erdemli Belediyesi, ilçenin her noktasında eş zamanlı çalışmalar yürüterek hizmetleri, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar aksaklığa mahal vermeden ulaştırıyor.
Bu kapsamda Sinap Mahallesinde çalışmaya başlayan Belediye, ilçenin bütün şehir olması ile beton kaplama yol modeli, sıcak asfalt ve serpme asfalt yapım faaliyetlerine hızla devam ederek, 1962 yılında açılmış ancak geçiş imkânı tanımayan yolun onarılmasını sağladı.
Üç dönemdir ilçede görev yapan ve hizmetleri süresinde alt yapı noktasında ciddi projeler üreten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, göreve geldikleri ilk yıllarda ilçenin birçok konuda ciddi eksikleri olduğunun altını çizerek, özellikle Atık Su Arıtma Tesisi gibi projeler ile birçok sorunu çözdüklerine dikkat çekti.
Erdemli’nin yararına yapılacak faaliyetlerde tüm kurumlarla ortak çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, asli vazifelerinden saydıkları yol yapım hizmetlerinin de teknolojiye uygun şekilde artarak devam edeceğini belirtti.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tollu ayrıca sözlerini şu ifadelerle tamamladı, “2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasası ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük, Erdemlimiz için hizmetlerimiz artarak devam edecek. Belediyecilik ekip işidir, bu yüzden ilçemizin her noktasında nasırlı ellerinin izi bulunan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Baki dinler
11:47
20 Temmuz 2019 Cumartesi
Önce bi otogar açın
5.176.219.84
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin