5 Gündür Kayıp Olan Mehmet Eker'in Cesedine 9 Saatlik Çalışmayla Ulaşıldı

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde 5 gündür kayıp olan Mehmet Eker'in cesedi bir uçurumda bulundu. Eker'in cansız bedeni 9 saatlik çalışmayla kurtarıldı.

05 Aralık 2019 Perşembe, 18:00
G: 05.12.2019 - 18:08
5 Gündür Kayıp Olan Mehmet Eker'in Cesedine 9 Saatlik Çalışmayla Ulaşıldı
-

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, 4 gündür kayıp olan Mehmet Eker'in (28), uçurumun dibinde cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çamlıyayla ilçesinde, hayvan besiciliği yapan Mehmet Eker'den 4 gündür haber alamayan ailesi durumu jandarma ve polise bildirdi.

Güvenlik güçleri Eker'i bulmak için çalışma başlatıldı. Çalışmada, Baştepe mevkiinde, Eker'in aracı yaklaşık 200 metrelik uçurumun kenarında bulundu.

Ekipler, yaptıkları incelemede Eker'in Baştepe mevkiinde 200 metrelik uçurumdan aşağı düştüğü belirlendi. Eker'in cansız bedeni AKUT, AFAD, Büyükşehir , Çamlıyayla İtfaiyesi, jandarma, 112 ve vatandaşların katıldığı operasyonla çıkarıldı. Yaklaşık 9 saat süren operasyonla uçurumdan çıkarılan Mehmet Eker'in cansız bedeni morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI
Akdenizli Kadınlar Hem Üretiyor Hem Kazanıyor
Bölge Müdürü Ataş, Çamlıyayla Ekiplerini Ziyaret Etti
MİLLETVEKİLİ UYSAL, KAYMAKAM AVCI İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA ORMANLIK ALANDA PİKNİK YAPAN 5 KİŞİYE İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI

Mersin Haber ,Mersin