24-30 Kasım Haftasında Hızlı Tren ve Ana Hatlarda Öğretmenlere Yüzde 50 İndirim Uygulanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

23 Kasım 2023 Perşembe, 09:59
24-30 Kasım Haftasında Hızlı Tren ve Ana Hatlarda Öğretmenlere Yüzde 50 İndirim Uygulanacak
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Uraloğlu, öğretmenlerimizin haklarının ödenemeyeceğini belirterek, “Öğretmenler Günü Haftasında kıymetli öğretmenlerimize hediye vermek istedik. Yıl boyunca TCDD Taşımacılık tarafından öğretmenlerimize tüm tren seyahatlerinde normalde yüzde 15 oranında indirim yapılıyordu. 24-30 Kasım tarihleri arasında da yüksek hızlı trenlerimiz (YHT) ile anahat trenlerimizde öğretmenlerimize bu indirim oranı yüzde 50 olarak uygulanacak” dedi.


ÖZEL OKULLARDAKİ ÖĞRETMENLERİ DE KAPSIYOR
Uraloğlu, “Bu uygulamadan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda halen çalışan müdür ve müdür yardımcıları dahil tüm öğretmenler, uygulama ve araştırma merkezleri dahil tüm yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elemanları ve Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenler faydalanacak” diye konuştu.
Uraloğlu, indirim uygulamasından faydalanabilmek için öğretmen kimlik kartlarının ibraz edilmesinin yeterli olacağını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus’ta Yağmurla Birlikte Duyulan Patlama Sesleri Korkuttu: Sesin Kaynağı Şaşırttı
KARADENİZ'DE TRABZON U19 FIRTINASI
SİLİFKE, ERTELEME MAÇINDA BELEDİYE KÜTAHYASPOR'U KONUK EDİYOR
SİLİFKE, AKYOKUŞ'TA TRAFİK KAZASI:1 YARALI
MERSİN'DE SAĞANAK VE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
TARSUS DOĞA PARKI, BAYRAMDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OTİZM AİLE DANIŞMA MERKEZİ İLE ÖRNEK OLUYOR
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

Mersin Haber ,Mersin