2021 FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası, Mersin’de gerçekleşecek

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, 17 Kasım Pazar günü A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın Mersin’de oynayacağı Türkiye-Litvanya basketbol karşılaşması öncesi Başkan Seçer’i ziyaret ederek, hem maça davet etti, hem de destek istedi.

16 Ekim 2019 Çarşamba, 16:46
2021 FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası, Mersin’de gerçekleşecek
-

Başkan Seçer, maçın duyurulması ve karşılaşmaya ulaşımın sağlanması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, tüm Mersinliler’i maça davet etti.

Mersinliler’in tek yürek halinde milli takıma destek vermesini isteyen Başkan Seçer, kendisinin de destek için tribünde yerini alacağını aktardı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, 17 Kasım Pazar günü A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın Mersin’de oynayacağı Türkiye-Litvanya basketbol karşılaşması öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, hem maça davet etti, hem de destek istedi.

Başkan Seçer, maçın duyurulması ve karşılaşmaya ulaşımın sağlanması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini kaydederken, tüm Mersinliler’i maça davet etti.

Mersinliler’in karşılaşmayı izlemeye giderek, tek yürek halinde milli takıma destek vermesini isteyen Başkan Seçer, kendisinin de A Milli Kadın Basketbol Takımı’nı desteklemek için tribünde yerini alacağını aktardı.
Makamda gerçekleşen ziyarette Haluk Yıldırım’a, TBF Kadın Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Antalyalı, TBF Milli Takımlar Basketbol Takım İdarecisi Orhan Demirel, Çukurova Basketbol Genel Menajeri Volkan Torun eşlik etti.

Başkan Seçer’den Mersin’de oynanacak milli maça tam destek

Karşılaşmanın tanıtılması için billboard desteği ve dezavantajlı bireylerin, özellikle kadınların karşılaşmaya ulaşımının sağlanması noktasında Milli Takıma her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Seçer, tüm Mersinliler’i A Milli Kadın Basketbol takımına destek vermek için maça davet etti.

Başkan Seçer, ayrıca maç öncesi ve sonrası Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ambulansın oluşabilecek olumsuz durumlara karşı alanda bekletileceğini de kaydetti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, ziyarette Başkan Seçer’e 33 numaralı Milli Takım formasını hediye ederken, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

2021 FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası, Mersin’de gerçekleşecek

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2021 FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda Litvanya’yı Mersin’de ağırlayacak. Karşılaşma, 17 Kasım Pazar günü 17.30’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin