Karboğazına asfalt döşemesi

Mersin Haber -BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

04 Ağustos 2015 Salı, 08:35
Karboğazına asfalt döşemesi
-

Mersin Haber -Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus İlçesi’ne bağlı Gülek Mahallesi Karboğazı mesire alanı yolunda 5.7 kilometrelik, Gülnar İlçesi’ne bağlı Yanışlı Mahallesi D-400 karayolu ile yazlık siteler arası bağlantı yolunda ise 3.3 kilometrelik mesafenin sathi asfalt çalışmasını tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT ÇALIŞMALARI

Aydıncık ilçesi Duruhan Mahallesi’nde 10 kilometrelik yolda ikinci kat asfalt alt bakım ve onarım çalışmasıyla 5 kilometrelik yolda ikinci kat asfalt çalışması yapıldı.

Mersin Büyükşehir Beeldiyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre MESKİ Filtre Sahası’ndaki sıcak asfalt çalışmasını da bitiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarının yanı sıra, bakım onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akdeniz ilçesi Camili Mahallesi’nde ve Toroslar ilçesi Bekiralanı – Belenoluk Mahalleleri Bağlantı yolunda yama çalışmalarına devam ederken, Toroslar ilçesine bağlı Arslanköy Mahallesi ve Atılar Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mezitli ilçesi Çevlik Mahallesi’nde yol göçük temizleme ve zemin sağlamlaştırma çalışmalarını da yürüten ekipler, Yenişehir İlçesi Karahacılı Mahallesi’nde köylülerin daha rahat sulama yapabilmesi için çukur açma çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR
SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI, SEZONU KAPATTI

Mersin Haber ,Mersin