
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda’da sürdüren Mersin İdman Yurdu’na durmak yasak.
Antrenman temposunu yükselten Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Hollan'da kampında dün akşamki idmanına taktik çalışma ile başladı.Sürat ve pas çalışması ile devam eden akşam idmanı gol vuruşları ile sona erdi. Futbolcularının adeta pestilini çıkaran teknik direktör Mesut Bakkal”Daha katedecek çok yolumuz var”diye konuştu.
Antrenman bitimine doğru Kırmızı Lacivertlilerin sürpriz ziyaretçileri vardı.
Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Serttaş, Hikmet Kaya ve Sedat Aydöner, Kırmızı Lacivertli futbolculara”yanınızdayız” mesajları verdiler.
Öte yandan kampa geç katılan takımın etkili silahı Welitton ise antrenman açığını Bireysel Perfomans hocası Murat Kuyucuoğlu nezaretinde yaptığı “ekstra” idmanlarla kapatmaya çalışıyor.
ALTINORDU İLE HAZIRLIK MAÇI
Temsilcimiz Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçını bu pazar Altınordu ile oynayacak. Her iki takımında birer saat olmak üzere iki ayrı takımla oynayacağı maç ,temsilcimizin kamp yaptığı tesislerde oynanacak.Spor Toto Süper Ligi’ne Hollanda’da hazırlanan Mersin idmanyurdu ikinci hazırlık maçında Altınorduspor ile 2-2 berabere kaldı.
Altmışar dakikalık iki takım halinde oynanan maçta takımımız ile Altınordu yenişemezken, Genç bir ekiple mücadele eden Altınorduspor 24.dakikada öne geçti.
Bu dakikada Halil İbrahim kale sahasına kadar sokuldu,yerden gönderdiği pası Cengiz plase bir vuruşla filelere yolladı: 1-0. İlk yarı bu sonuçla bitti.
Mersin idmanyurdu ile Altınorduspor ikinci yarıya ayrı bir kadro ile çıktı.
Tesilcimiz Mersin idmanyurdu ikinci yarıya iyi başladı ve Eren Tozlu’nun golü ile eşitliği yakaladı. Eren Tozlu, Serol’un köşe vuruşundan gelen ortayı iyi takip etti ve kafa vuruşu ile skorda eşitliği sağladı:1-1
Beraberlik golünden sonra rahatlayan ve moral bulan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, Oktay’ın güzel ortası ile ceza alanı içerisinde buluşan Nakoulma şık bir vuruşla topu filelere göndererek, 1-0 geriye düştüğü Altınordu karşısında 2-1’lik üstünlüğe ulaştı.
Karşılaşmanın 54.dakikasına girilirken Altınordu penaltı kazandı. Penaltı atışını ise
Berkay Samancı’nın kaydettiği gol ile durumu 2-2′ye getirdi.
Kalan dakikalarda eşitlik bozulmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.