Mersin de 'Ramazan Paketi' Operasyonu: 19 Gözaltı

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde, jandarma tarafından uyuşturucu imalatı ve satıcılarına yönelik ortaklaşa 'Ramazan Paketi' kod adlı operasyon düzenledi.

03 Temmuz 2015 Cuma, 12:22
Mersin de 'Ramazan Paketi' Operasyonu: 19 Gözaltı
-

Mersin İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığının 3 aydır takipte olduğu uyuşturucu imalatı ve satıcılarına yönelik, Erdemli ilçesine bağlı Tömük ve Kargıpınarı Mahallesinde 19 farklı adrese operasyon düzenlendi.
 
Düzenlenen operasyonda 1 kilo eroin, 320 gram esrar, 570 extasy uyuşturucu hap ve 100 kök hintkeneviri ele geçirildi. Uyuşturucu satıcılarının Mersin'den temin ettikleri uyuşturucuları özellikle okul önlerinde öğrencilere sattığı tespitinin yapıldığı ve 3 aydır takip edildiği belirtildi.
 
Uyuşturucu satıcılarının kendi aralarında telefon görüşmesi yaparak, "Ramazan paketi var mı? Hasta var gönder" diyerek şifreli olarak haberleştikleri öğrenildi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI
ENGELLİLER HAFTASI’NDA GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU
MERSİN’DE AYNI CADDE DE SABAH OTOBÜS, AKŞAM ÇEKİCİ YANDI
TARSUSGÜCÜ U17'LERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
TOROSLAR’DA ÜÇÜNCÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ
10 İLDE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ'NE OPERASYON

Mersin Haber ,Mersin