Hayırsever iş adamı 23 yıldır çocukları sünnet ettiriyor!

Gaziantepli hayırsever iş adamı Kenan Öztürk, 23 yıldır ara vermeden sürdürdüğü sünnet geleneği çerçevesinde bu yıl da yoksul ve Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen ailelerin çocuklarını sünnet ettirmeye başladı. !

19 Mayıs 2015 Salı, 17:01
Hayırsever iş adamı 23 yıldır çocukları sünnet ettiriyor!
-

Daha önce lise, Kur’an-ı Kerim kursu binası, sulama kanalı, cenaze yıkama yeri gibi çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan iş adamı Kenan Öztürk, 1992 yılından beri her yıl yoksul ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiğini söyledi.

Öztürk, ”Şu anda sünnet ettirdiğimiz çocukların 15’incisi. 1992’den beri yapıyorum. 2015’inci kirvemizi Araplarla yaptık. Allah’a şükürler olsun. Araplar kardeş. Tayyip Bey’in misafiri bunlar. Bizim de misafirimiz. Bundan dolayı memnunuz. Allah hayrımızı kabul etsin. Bütün hayır yapan insanların hayrını kabul etsin. Aynı zamanda Peygamber Efendimiz’in sünnetidir bu, emridir. Bizler de bu sünneti, Peygamber Efendimiz’in sünnetini yerine getirdik. Yardımcı olmaktan çok mutluyum özellikle bu aylarda” dedi.

Hiçbir beklentilerinin olmadığının altını çizen hayırsever iş adamı Öztürk, “Bazıları siyasettendir, şundandır, bundandır, benim hiçbir siyasi beklentim yok, tüm partilere de aynı mesafedeyim. Bütün partiler de bu vatanın güzelliği için çalışan insanlardır. Onlara da başarılar diliyorum. Onun için bir beklentim yok. Beklentim sadece, Cenab-ı Allah’tan beklentim var. Amel defterine yazılacak sevaplardan yarışıyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SÖYLEMEZ, ÖZTÜRK İLE KÖKSAL MÜFTÜ AKÇAY’I ZİYARET ETTİ
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR

Mersin Haber ,Mersin