Her şey bir yaşındaki Poyraz için!

Genetik bir kas hastalığı nedeniyle yatağa ve makinelere bağlı yaşam mücadelesi veren 1 yaşındaki Poyraz bebeği bir an olsun yalnız bırakmayan annesi Tuğba Yücer, yılın annesi seçildi.!

11 Mayıs 2015 Pazartesi, 13:46
Her şey bir yaşındaki Poyraz için!
-

İzmir’de, Anneler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Karşıyaka’da bu yıl ilk kez Yılın Annesi uygulaması başlatıldı. Zorlu yaşam koşullarında her türlü engele göğüs geren annelere moral vermek adına başlatılan ödülün ilk sahibi; genetik bir kas hastalığı nedeniyle yatağa bağlı yaşamını sürdüren 1 yaşındaki Poyraz'ın annesi Tuğba Yücer oldu. Omuriliğinde yer alan ve kasların hareketinden sorumlu olan hücrelerin görevlerini yerine getiremediği için tek başına nefes alamayan Poyraz’ı bir an bile yalnız bırakmayan, gece gündüz başından ayrılmayarak minik oğlunun yaşam mücadelesine ortak olan anne Yücer için düzenlenen Yılın Annesi ödül töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Hazırlanan kısa film gösteriminin ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, anne Yücer’e, Poyraz’ın yaşama tutunması için gösterdiği çabalardan dolayı plaket takdim etti.

“YANINIZDAYIZ”
Başkan Akpınar, her annenin özel olduğunu belirterek "her anne evlatları için özveriyle, sevgi ile mücadele eder. Tuğba’nın mücadelesi ise bambaşka. Minik Poyraz’ın yaşam savaşında biz de Karşıyaka Belediyesi olarak her anlamda yanında olacağız ve hem evladımıza hem aileye sahip çıkacağız” dedi.

“OĞLUMUZ İÇİN YAŞIYORUZ”
Anne Tuğba Yücer de, “Biz, oğlumuz için yaşıyoruz ve onun yüzünün gülmesi için mücadele ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan belediye başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN ESOB DİSİPLİN KURULU TOPLANDI
BÜYÜKŞEHİR FARKINDALIKLA KADIN SAĞLIĞINA IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUNUŞLARI İLE HOBİ PARKI VE 68’LİLER BARIŞ ORMANI YAZ ÖNCESİ TAZELENDİ
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS'TA İLKOKULLARARASI HALI SAHA TURNUVASI
ŞAMPİYON BOZYAZI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Mersin Üniversitesi 2025 Ödül ve Teşvik Töreni’nde Ödüller Sahiplerini Buldu
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
MERSİN'DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Eve giren yılan itfaiye ekiplerince yakalandı

Mersin Haber ,Mersin