Arınç ve Bakan Eroğlu Rüzgarlı Camii temel atma törenine katıldı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Bir cami inşaatına başlarsanız bitmemesi mümkün değil. Allah hayrını veriyor, hayır sahipleri ortaya çıkıyor. El çabukluğu ile çok kısa zamanda cami hayırlarımızı bitiriyoruz” dedi. !

11 Mayıs 2015 Pazartesi, 16:07
Arınç ve Bakan Eroğlu Rüzgarlı Camii temel atma törenine katıldı!
-

 

Başbakan Yardımcısı Arınç, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Salih Bezci Ulus’da yapılacak olan Rüzgarlı Camii temel atma törenine katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Arınç, her yıl Mayıs ayının ilk haftasında vakıf haftasını başlattıklarını belirterek, her sene bir konu üzerinde toplantı yaptıklarını söyledi. Arınç, “Bir cami inşaatına başlarsanız bitmemesini mümkün değil. Allah hayrını veriyor, hayır sahipleri ortaya çıkıyor. El çabukluğu ile çok kısa zamanda cami hayırlarımızı bitiriyoruz. İbadet ihtiyacını insanlar çok rahatlıkla karşılayabiliyorlar” diye konuştu.
Bakan Eroğlu, Rüzgarlı Camii’in güzel bir cami olacağını ifade ederek, cami için Afyon’dan mermer getireceklerini belirtti.

Arınç, ayrıca öğrencilik zamanın da Rüzgarlı Sokak'ta geçirdiği anılarını anlattı.  

ARZU TÜRKUÇAR

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR FARKINDALIKLA KADIN SAĞLIĞINA IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUNUŞLARI İLE HOBİ PARKI VE 68’LİLER BARIŞ ORMANI YAZ ÖNCESİ TAZELENDİ
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS'TA İLKOKULLARARASI HALI SAHA TURNUVASI
ŞAMPİYON BOZYAZI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Mersin Üniversitesi 2025 Ödül ve Teşvik Töreni’nde Ödüller Sahiplerini Buldu
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
MERSİN'DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Eve giren yılan itfaiye ekiplerince yakalandı
YÜREĞİNİ KOYDU, SÖZÜNÜ TUTTU: MSK PLAY-OFF’TA

Mersin Haber ,Mersin