Sevilla finale göz kırptı!

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Sevilla sahasında Fiorentina'yı 3-0 mağlup ederek final yolunda büyük bir avantaj elde etti. Gecenin diğer maçında ise Napoli, evinde Dnipro Dnipropetrovsk ile 1-1 berabere kaldı. !

08 Mayıs 2015 Cuma, 01:00
Sevilla finale göz kırptı!
-

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde bu gece iki karşılaşma oynandı. İlk maçta Sevilla, sahasında Fiorentina'yı konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, 17. dakikada Vidal'ın golüyle 1-0 öne geçti. 52. dakikada yine Vidal takımının ikinci golünü kaydetti. (2-0) 75. dakikada Gameiro maçın skorunu belirleyen golü İtalyan ekibinin kalesine gönderdi. (3-0) Bu sonucun ardından Sevilla rövanş için büyük bir avantaj elde etti.

Günün ikinci maçında ise Napoli sahasında Dnipro Dnipropetrovsk'yi ağırladı. İlk yarıda eşitlik bozulmazken, Napoli 50. dakikada Lopez ile 1-0 öne geçti. Konuk takım ise 80. dakikada Seleznev ile eşitliği sağladı. (1-1). Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
JANDARMADAN TERÖR OPERASYONU 10 GÖZALTI
MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ, "AİLE YILI" ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HAZIRLADIĞI SERGİYE KATILDI
BAŞKAN ATAŞ: "GERÇEK ENGEL, GÖNÜLLERDEKİ ENGELDİR"
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, KIZILCA MAHALLESİNDE TALEP VE ÖNERİ DİNLEDİ
VALİ TOROS, YOL KONTROL NOKTASINDA DENETLEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIZ, KENTİN SİMGESİ OLAN AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞI’NI GENÇLERLE BOYADI
MERSİN'’DE SAĞLIK TURİZMİ TOPLANTISI
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ BAŞKANVEKİLİ ALİ UYAN BAŞKANLIĞI'NDA TOPLANDI
VALİ TOROS, MEZİTLİ DEVLET HASTANESİ'NDE INCELEMELRDE BULUNDU
BAŞKAN YAĞCI, TARSUS ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Mersin Haber ,Mersin