Desktop sürüme geç

Bıçakla yaralamaya adli kontrol!

Samsun'da bir kişiyi bıçakla yaraladığı iddia edilen 16 yaşındaki genç çıkarıldığı nöbetçi mahkememe tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.!

08 Mayıs 2015 Cuma, 17:35
Bıçakla yaralamaya adli kontrol!
2015-05-08 17:35:32 -


Olay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki S.B., her iki bacaklarından yaralanarak kanlar içinde kaldı. Kaçarak bir lokantaya sığınan S.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. S.B., kendisini 16 yaşındaki arkadaşı B.D.'nin bıçakladığını söyledi. B.D.'nin facebook'ta kendisiyle yazıştığı ve konuşmak için davet ettiğini belirten S.B., yanına gittiğinde bıçakla saldırdığını söyledi. Olaydan sonra kaçan B.D., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen B.D., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN TOROSLARDA MOTORSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ
Tarsus’ta Esnaf Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı
TÜBİTAK'TAN MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NE 30 MİLYON TL’LİK DEV DESTEK
VALİ TOROS, JANDARMA TEŞKİLATI'NIN 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ TÖRENİNE KATILDI
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN, BAŞKAN SOFU'YA ZİYARET
TÜRKİYE GENELİ "SIFIR ATIK YARIŞMASI 1'İNCİSİ MERSİN'DEN
MÜDÜR ATAŞ’TAN, ATEŞ SAVAŞÇILARINA ZİYARET
BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI’NA KATILDI
JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186 YAŞINDA
MERSİN'DE PAMUK FABRİKASINDA YANGIN

Mersin Haber ,Mersin