Balık tutarken kalp krizi sonucu hayatını kaybetti!

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde sabah saatlerinde balık tutmak için evinden ayrılan şahıs, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.!

06 Mayıs 2015 Çarşamba, 10:06
Balık tutarken kalp krizi sonucu hayatını kaybetti!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgiye göre, Seydikemer'de sabah saatlerinde balık tutmak için evinden ayrılan Yusuf Yatır akşam eve dönmeyince ailesi ilçe emniyet müdürlüğüne haber vererek hayatından endişe ettiklerini bildirdiler. 

Seydikemer Emniyet Müdürlüğü ve Seydikemer Jandarma ekiplerinin vatandaşlarla birlikte saat 21.00’de başlattığı arama çalışmaları arazinin oldukça geniş havanın da karanlık olmasına rağmen yaklaşık 4 saat sürdü. Yusuf Yatır’ın cansız bedeni gece saat 00.50 de aramaya katılan vatandaşlar tarafından bulundu. Seydikemer ilçesi Ceylan Mahallesi'ndeki çayda balık tutmaya başlayan Yusuf Yatır’ın ilk belirlemelere göre geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olaya Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma el koyarken Yusuf Yatır’ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli tıp kurumuna gönderildi. 

MURAT YALÇIN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI
Akdenizli Kadınlar Hem Üretiyor Hem Kazanıyor
Bölge Müdürü Ataş, Çamlıyayla Ekiplerini Ziyaret Etti
MİLLETVEKİLİ UYSAL, KAYMAKAM AVCI İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA ORMANLIK ALANDA PİKNİK YAPAN 5 KİŞİYE İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TİTİZ TEMİZLİK
TARSUS’TA ÇAMLIYAYLA YOLU ÜZERİ GAZİPAŞA BULVARI KAVŞAĞINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YENİ DÜZENLEME

Mersin Haber ,Mersin