Çan Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Devam Ediyor

Çan Anadolu Lisesi Rehberlik Servisinin organize ettiği ve sınıf öğretmenleri Halil Mutlu’nun hazırladığı Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş. gezisine TM alanı tercihli 12/D sınıfı katıldı.

05 Mayıs 2015 Salı, 14:14
Çan Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Devam Ediyor
-

Çan Anadolu Lisesi Rehberlik Servisinin organize ettiği ve sınıf öğretmenleri Halil Mutlu’nun hazırladığı Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş. gezisine TM alanı tercihli 12/D sınıfı katıldı.
Gezi kapsamında öğrencilerin alanlarını ilgilendiren bölümlerden Muhasebe ve İnsan Kaynakları müdürlükleri ziyaret edildi. Muhasebe Müdürü Yunus Emir, öğrencilere muhasebe alanını tanıttı. Emir, “Lise hayatımda çok parlak bir öğrenci değilken üniversiteyi ikinci olarak bitirdim. Demek ki çalışırsak hayatımızın her anında gerekli değişiklikleri yapabiliriz” dedi.
İnsan Kaynakları Müdürü Noyan Buzcu, “Bunca senelik çalışma hayatımda böyle bir faaliyetle karşılaşmadım. Bence herkes mesleği ile ilgili bilgileri böyle ziyaretlerle almalı. Okulunuzu ve öğretmenlerinizi bu organizasyon konusunda kutluyorum” diye konuştu.
Kariyer günleri hakkında açıklama yapan Çan Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çoban ise, “Kariyer günleri öğrencilerimiz için çok faydalı oluyor. Biz okul olarak değişim ve gelişim kararı aldık. Bunun bir basamağı da öğrencilerin geleceklerini planlamak. Rehberlik Öğretmenimiz Burhan Öztürk, öğrencilerin kendilerine güvenmelerini sağlamak için bu tür organizasyonlar düzenliyor. Sınıf rehber öğretmenlerimiz kendi sınıflarıyla çok güzel işlere imza atıyorlar. Bu okul daha iyi yerlere layık ve biz bunu sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR’DA SIFIR ATIK SEFERBERLİĞİ: MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ MAHALLELERDE
Tarsus TSO ve Wyndham Tarsus St. Paul Otel Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
Akdeniz Belediyesi'nden “Güçlü Çocuklar Güçlü Aileler: Psikolojik Sağlamlık Yolculuğu” Semineri
MERSİN ESOB BAŞKANI SARI, BAŞKAN YARDIMCISI SAYIM İLE GÖRÜŞTÜ
ANTEPLİOĞLU, MÜDÜRLERLE BİRARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN 12 AYI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
TOROSLARDA “SIFIR ATIK” EĞİTİMİ
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’E ZİYARET
Akkuyu Nükleer Santral Şantiyesinde Eylem: Yabancı Uyruklu İşçiler Alacaklarını Talep Etti
Palmiyede Yanan Kırmızı Işık Korkuttu, Gerçek Ortaya Çıkınca Rahatlama Yaşandı

Mersin Haber ,Mersin