Can "AK Parti'nin İdeolojik Saplantıları Yoktur"

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av. Mehmet Can, “AK Parti, kimlik siyaseti değil insanlık onuruna yaraşır politikalar üretiyor" dedi.

05 Mayıs 2015 Salı, 10:28
Can "AK Parti'nin İdeolojik Saplantıları Yoktur"
-

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av. Mehmet Can, “AK Parti, kimlik siyaseti değil insanlık onuruna yaraşır politikalar üretiyor" dedi.
Mehmet Can, seçim çalışmalarına Sarıçam ilçesinde devam etti. Hocalı, Turunçlu, Eğciuşağı ve Deliçay mahallelerini ziyaret eden Can, köylüler ile bir süre sohbet etti, destek istedi. AK Parti politikalarını anlatan Can, her daim ilerlemek için icraat yaptıklarını belirtti. AK Parti’nin kurulduğundan bugüne kadar ayrımcılıkla mücadele ettiğini vurgulayan Can, “AK Parti, kimlik siyaseti değil insanlık onuruna yaraşır politikalar üretiyor. AK Parti, ayrımcılık üzerinden değil bütüncül politikalar üzerinden hareket ediyor. Girdiği her seçimde her kesimden yüksek oranda destek alması, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ispatlamaktadır. AK Parti, birileri gibi birleştirici güç olduğunu iddia edip bu milleti yok sayarak politika üretmemektedir. AK Parti’nin ideolojik saplantıları yoktur; odağı hizmettir, insanlık onurudur“ şeklinde konuştu.
Seçim çalışmalarına akşam geç saatlerinde Doğankent’te devam eden Mehmet Can, Bahçelievler Mahallesi’nde taziye ziyaretine katıldı, Yunusoğlu Cumhuriyet Mahallesi ve Çağırkanlı Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI
Akdenizli Kadınlar Hem Üretiyor Hem Kazanıyor

Mersin Haber ,Mersin