Yemek sözü verildi, intihardan vazgeçti!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yemek ve alışveriş sözü ile aşağıya indirildi.!

04 Mayıs 2015 Pazartesi, 09:36
Yemek sözü verildi, intihardan vazgeçti!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Alınan bilgiye göre, İzmit Perşembe Pazarı mevkiinde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısında intihar amaçlı bir şahsın olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri ise şahsın bulunduğu yerin altında şişme minder açtı. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birlikte düzenlediği mitingin başlamasına dakikalar kala meydana gelen olayda intihar etmek isteyen kişiyi indirmek için polis ekipleri yoğun çaba harcadı.

Bir miktar borcu olduğu ve uzun zamandır da aç olduğunu belirten Hüseyin Ş. (24) isimli şahıs, yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Güvenlik Şube Müdürü Coşkun Opak’ın çabaları ile çıktığı çatıdan aşağıya indirildi. İntihar etmek isteyen Hüseyin Ş. isimli şahsa polisler alışveriş merkezinde öce yemek ısmarladı, ardından da mağaza mağaza gezerek birlikte alışveriş yaptılar. Daha sonra şahıs ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA İLKOKULLARARASI HALI SAHA TURNUVASI
ŞAMPİYON BOZYAZI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Mersin Üniversitesi 2025 Ödül ve Teşvik Töreni’nde Ödüller Sahiplerini Buldu
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
MERSİN'DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Eve giren yılan itfaiye ekiplerince yakalandı
YÜREĞİNİ KOYDU, SÖZÜNÜ TUTTU: MSK PLAY-OFF’TA
TARSUS'TA 19 MAYIS COŞKUSU SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR’LE DORUĞA ULAŞTI
VALİ TOROS, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ ASIM TÜRKEL’İ ANMA VE ŞEHİT ASIM TÜRKEL İLKOKULUNUN TEMSİLİ AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI
ARACIN ÖNÜNE ATTLAYAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Mersin Haber ,Mersin