Kocasinan Meclisi Toplandı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehir ve millet menfaatine olacak her konuda işbirliği yapmaya ve katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

04 Mayıs 2015 Pazartesi, 18:26
Kocasinan Meclisi Toplandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehir ve millet menfaatine olacak her konuda işbirliği yapmaya ve katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.
Kocasinan Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesine istinaden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde toplanarak gündemindeki 16 maddeyi görüşüp karara bağladı.
Kocasinan Belediyesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvellerinin görüşülmesiyle ilgili maddeyle meclis toplantısına başlayan Başkan Çolakbayrakdar, konunun Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilip komisyonun hazırlayacağı rapor üzerinde görüşme yapılmasının daha uygun olacağı şeklindeki teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
Başkan Çolakbayrakdar, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün görev, yetki ve çalışma yönetmeliğiyle ilgili komisyon raporunu görüşmeye açtı. Rapor üyelerin oybirliğiyle kabul edilirken Kayseri Ulaşım Turizm A.Ş.’de bulunan Kocasinan Belediyesi’nin hisselerinin 48 bin 934 lira artırılması da oy çokluğuyla meclisten olur aldı.
Başkan Çolakbayrakdar’ın mülkiyeti Kocasinan Belediyesi’ne ait Erkilet’teki bir sosyal tesisin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Kadın Sığınma Evi olarak yıl sonuna kadar bedelsiz kullanılması teklifini de meclis oybirliğiyle kabul etti.
MHP’li Meclis Üyesi Kazım Yücel yaptığı konuşmada, "Güzel hizmetler yapıyorsunuz, başarılısınız, şık da bir duruşunuz var. Ancak şu elektrik trafolarını toprak altına almıyorsunuz, gelin bu trafoları yer altına alalım, biz de size katkı sağlamış olalım" teklifinde bulundu.
Kocasinan Belediyesi’nin sağlıklı toplum ve sağlıklı gelecek oluşturmak amacıyla her yıl geleneksel olarak organik domates fide si dağıttığını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar," Yarın sabah saat 9.30’da belediyemizin önünden organik domates fidesi ve organik gübre dağıtacağız. Biz Kayçev’de organik gübre üretimine başladık. Sağlıklı ürünler, sağlıklı yarınlar diliyorum" şeklindeki uyarıyla meclis toplantısını kapattı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
"Mersin, Suriye’nin Yeniden Yapılanmasında En Aktif Oyunculardan Biri Olacak"
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Mersin Haber ,Mersin