Çevrecilerden Mermer Ve Krom Madenlerinde İnceleme

BKK Çevre Çalışma Grubu, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde ormanlık alan içinde kalan taş, mermer ve krom madeni sahalarında incelemelerde bulundu.

04 Mayıs 2015 Pazartesi, 13:00
Çevrecilerden Mermer Ve Krom Madenlerinde İnceleme
-

BKK Çevre Çalışma Grubu, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde ormanlık alan içinde kalan taş, mermer ve krom madeni sahalarında incelemelerde bulundu.
BKK Çevre Çalışma Grubu Temsilcisi Ayhan Sarıbıyık ve üyeler, Mustafakemalpaşa’da yer alan taş, mermer ve krom madeni sahalarının çalışma şekilleri ile çevreye verdiği zararlar hakkında incelemelerde bulundu. BKK Çevre Çalışma Grubu Temsilcisi Ayhan Sarıbıyık, ocaklarda yapılan çalışmalarından ardından atıkların dinlendirilmeden derelere şarj edildiğini söyledi. Söğütpınar bölgesinde akan derelerin mermer atıkları nedeniyle bembeyaz aktığını anlatan Sarıbıyık, “Bu bölgede bulunan su kaynakları özellikle tarımsal amaçlı kullanılıyor. Mermer tozu ve kimyasal maddeler içeren atıkların derelere bırakılması büyük tehlike arz ediyor. Durumun ciddiyetini Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı ve yetkilileri ile paylaşıyoruz. İl Çevre Müdürlüğü’nün acilen bu bölgede denetimlerini sıklaştırması gerekiyor” dedi.
BKK Çevre Çalışma Grubu Temsilcisi Ayhan Sarıbıyık ve beraberindeki heyet Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ederek, incelemeleri hakkında bilgi verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN ÇAKIR, TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU YUVARLAK MASA TOPLANTISI’NA KATILDI
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRELERİ SONA EREN KURUM AMİRLERINE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
VALİ TOROS'TAN, MERSİN İDMANYURDU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MERSİN'DE YÖRÜKLERİN GÖÇ YOLLARI DÜZENLEDİ
TARSUS'TA BİTKİ KORUMA BAYİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ'DAN, MÜDÜR ŞAHİN'E ZİYARET
MÜDÜR ŞAHİN, ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİ KADINLAR DERNEĞİ’NİN STANDINI ZİYARET ETTİ
MERSİN'DE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ MÜCADELESİ ULUSAL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI TOPLANTISI
"Mersin, Suriye’nin Yeniden Yapılanmasında En Aktif Oyunculardan Biri Olacak"
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"

Mersin Haber ,Mersin