AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Muhtarları Dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Şuhut ilçesinde muhtarlarla buluştu.

04 Mayıs 2015 Pazartesi, 11:16
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Muhtarları Dinledi
-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Şuhut ilçesinde muhtarlarla buluştu.
AK Parti Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Şuhut İlçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığının muhtarlarla düzenlediği toplantıya katılan Milletvekili adayları muhtarların sorunlarını dinledi.
Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisinin köylere ciddi yatırımlar yaptığından bahsetti. Şuhut İlçesinin AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımları hatırlatan Yurdunuseven, “Şuhut ilçesine son 11 yılda 433 km yol çalışması, 9 sondaj kuyusu, 7 limit içme suyu işi, 52 içme suyu tesisiyapımı gerçekleşti. Ayrıca 12 köye klorlama cihazları yapıldı.13 YAS çalışması yapılarak 14 bin 448 dekar alan sulamaya açıldı. Tabi ki saymakla bitmeyecek birçok yatırım ve hizmeti Şuhut ilçemizde gerçekleştirdik. Bu söylediğimiz hizmetleri sadece il genel meclisi özel idare genel sekreterliği aracılığı ile yapmaya çalıştı. Şuhut aynı zaman bakanımız Veysel Eroğlu’nun da memleketi. Onun Şuhut’tun yanı sıra Afyonkarahisar’ımıza büyük hizmetlerinin olduğunu biliyoruz. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Şuhut halkının tam desteğini alarak 5-0 yapacağız” dedi.
İl Başkanı Yurdunuseven’in konuşmasının ardından toplantı sona erdi.
Toplantı sonrası Milletvekili adayları Halil Ürün ve Fatih Beder, ilçede kurulan canlı hayvan, 2. el oto pazarını ve ilçe pazarlarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN ÇAKIR, TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU YUVARLAK MASA TOPLANTISI’NA KATILDI
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRELERİ SONA EREN KURUM AMİRLERINE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
VALİ TOROS'TAN, MERSİN İDMANYURDU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MERSİN'DE YÖRÜKLERİN GÖÇ YOLLARI DÜZENLEDİ
TARSUS'TA BİTKİ KORUMA BAYİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ'DAN, MÜDÜR ŞAHİN'E ZİYARET
MÜDÜR ŞAHİN, ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİ KADINLAR DERNEĞİ’NİN STANDINI ZİYARET ETTİ
MERSİN'DE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ MÜCADELESİ ULUSAL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI TOPLANTISI
"Mersin, Suriye’nin Yeniden Yapılanmasında En Aktif Oyunculardan Biri Olacak"
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"

Mersin Haber ,Mersin