Adıyaman'da Facianın Eşiğinden Dönüldü

Adıyaman’da bariyerlere çarparak hurdaya dönen araçta sürücünün emniyet kemeri koparken, LPG tankerinin de ön koltuğa fırlayarak delinmesi üzerine facianın eşiğinden dönüldü.

04 Mayıs 2015 Pazartesi, 15:41
Adıyaman'da Facianın Eşiğinden Dönüldü
-

Adıyaman’da bariyerlere çarparak hurdaya dönen araçta sürücünün emniyet kemeri koparken, LPG tankerinin de ön koltuğa fırlayarak delinmesi üzerine facianın eşiğinden dönüldü.
Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesinden Adıyaman istikametine gitmekte olan Hidayet Karababa idaresindeki 02 FV 479 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Eğri Çay Köprüsü bariyerlerine çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücünün taktığı emniyet kemeri ise ikiye bölündü. Hidayet Karababa ile otomobil içerisinde bulunan Erhan Ağın yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrasında otomobilin bagajında bulunan LPG tankeri ise ön koltuğa fırlayarak gaz kaçırmaya başladı. İtfaiye ekipleri, delinen LPG tankerini olay yerinde onararak olası bir faciayı önledi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR
SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI, SEZONU KAPATTI
19 MAYIS RUHU 106 YAŞINDA
TARSUS MÜFTÜSÜ AKÇAY, DAVETE İCABET ETTİ
VALİ TOROS , "1 MİLLET, 7 NİNNİ" PROGRANINA KATILDI
GENÇLİK ŞEHRİ MERSİN’DE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUSU SİMGE KONSERİ İLE TAVAN YAPTI
TARSUS ATLETİZM KULÜBÜ, "ULUSLARARASI KONYA YARI MARATONU"NA KATILDI
32. Geleneksel Türkmen Şöleni Coşkuyla Gerçekleşti
MERSİN SPOR KULÜBÜ, SÜPER LİG’DEKİ İLK YILINDA PLAY-OFF’A KALDI
TADER BAŞKANI ÖZSU, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI KUTLADI

Mersin Haber ,Mersin