İşçiler Bu Defa Oynamaktan Yoruldu

Bu Yıl 1 Mayıs işçi bayramı hafta sonu ile birleşince 3 gün süren tatilde işçiler doyasıya eğlendi. Aydın’da 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak çalışanlarını eğlendiren OKT Trailer’in çalışanları bu defa oynamaktan yoruldu. Kuşadası’nda düzenlenen 5 yıldızlı bir mekanda doyasıya eğlen..

03 Mayıs 2015 Pazar, 16:44
İşçiler Bu Defa Oynamaktan Yoruldu
-

Bu Yıl 1 Mayıs işçi bayramı hafta sonu ile birleşince 3 gün süren tatilde işçiler doyasıya eğlendi. Aydın’da 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak çalışanlarını eğlendiren OKT Trailer’in çalışanları bu defa oynamaktan yoruldu. Kuşadası’nda düzenlenen 5 yıldızlı bir mekanda doyasıya eğlenen fabrika ve firmanın çalışanları bu defa çalışmaktan değil eğlenmekten ve oynamaktan yoruldular. Gecede firma tarafından başarılı çalışanlar da ödüllendirildi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliklerin sabah programı Kendine Değer Verme ve Takım Ruhu konulu eğitim programı ile başladı. Muhteşem Yüzyıl dizisi ile izleyicilerin beğenisini kazanan Yüksel Ünal’ın stand up gösterisi sunduğu gecede OKT Trailer çalışanları; futbol turnuvası, havuz ve plaj aktiviteleri keyifli vakit geçirdiler. Etkinlikler sonrasında da hamam ve saunada stres attılar.
1 Mayıs Gala Yemeği’ne OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyeleri, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, üst düzey yöneticiler, 200’den fazla çalışan katıldı.
OKT Trailer çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Danışma Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, " OKT Trailer, 1983 yılında ticari hayatına başladığında Aydın’a ve Türkiye’nin sanayi gelişimine inanmış ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. Yeniliğin ve kalitenin izinde ilerleyen firmamız, bugün, 250’ye yakın çalışanıyla, sektöre yön veren, ar-ge çalışmaları ile müşterilerini yeni ürünlerle tanıştıran ve ürünlerini dünya standartlarında üretip 27 ülkeye ihraç eden bir konuma ulaşmıştır" diyerek bu başarıda emeği geçen çalışanları ile 1 Mayıs’ı kutladıklarını söyledi.
Çeşitli aktivitelerle kutlanan işçi bayramında firma çalışanları doyasıya eğlendi. Alışıla gelmiş işçi bayramının dışında gerçekleşen bu etkinlikte polis ve jandarma tedbir almadı, herkes gönlünce eğlendi ve çalışanlar yoruluncaya kadar oynadı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE HAVADA, KARADA VE DENİZDE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI
KADINLAR EĞİTİMDE, ÇOCUKLAR GÜVENDE: HALKKENT MERCEK’TE OYUN ODASI DESTEĞİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SANAL GERÇEKLİK İLE AFET EĞİTİMİ
MERSİN'DE OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
MERSİN'DE ELEKTRONİK ÜRÜNLER ÜRETİLEN TESİSTE YANGIN
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SÖYLEMEZ, ÖZTÜRK İLE KÖKSAL MÜFTÜ AKÇAY’I ZİYARET ETTİ
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII

Mersin Haber ,Mersin