Diyarbakır'da 33 Bin Kişilik Yeni Stadın İnşaatı Ertelendi

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu Talaytepe bölgesinde inşaatı devam eden 33 bin kişilik stat ve spor kompleksi için 4 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı açıklanan temel atma töreni tarihi ileri ertelendi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Kalkınma Bakanı..

03 Mayıs 2015 Pazar, 12:00
Diyarbakır'da 33 Bin Kişilik Yeni Stadın İnşaatı Ertelendi
-

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu Talaytepe bölgesinde inşaatı devam eden 33 bin kişilik stat ve spor kompleksi için 4 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı açıklanan temel atma töreni tarihi ileri ertelendi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile saat 14.00’da yapılacağı belirtilen temel atma töreninin bakanların programlarında yapılan değişiklik gerekçesiyle ertelendi.
Bu arada inşaatı devam eden statlar arasında yapılan proje yarışmasında örnek gösterilen stadın inşaatı ise devam ediyor. Zemin etüdünün tamamlanmasından sonra başlayan inşaat çalışmalarında iş makineleri ve uzman ekip aralıksız şekilde çalışma yürütüyor. 85 kişilik personel ekibi ile devam eden çalışmaların yaz döneminde daha da hızlandırılacağı belirtildi. 33 bin seyirci kapasiteli stadın yanı sıra 2 bin 300 araçlık otopark, kapalı spor salonu, idare binası ve futbol sahalarını içeren projede inşaatın gelecek yılın sonunda tamamlanarak son aşamada çim ekimi yapılacağı kaydedildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
"Yenişehir Kent Erişilebilirlik Eğitimi”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ORMAN YANGINLARINA KARŞI “AFİŞLİ UYARI!”
"BUGÜN BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN ŞAFAĞI SÖKÜYOR"
MERSİN'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD OKUTULDU
BOZYAZI'DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUTULDU
TARSUS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KURBAN KESTİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI KALDIRIM VE YOL İŞGALLERİNE GEÇİT VERMİYOR
MERSİN’DE KURUMLAR YEŞİL DÖNÜŞÜM İÇİN BULUŞTU
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ ULU CAMİİ'DE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Başkan Çakır, Türkiye-kktc Ticaret Odası Forumu Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katıldı

Mersin Haber ,Mersin