Çekmeköy Belediyesi 5 Bin Kişiyi Çanakkale'ye Götürüyor

Çekmeköy Belediyesi’nin 14 Nisan’da ‘Zaferin 100. Yılında 100 Otobüsle Çanakkale’ye Gidiyoruz’ sloganıyla başlattığı kültür gezileri sürüyor. 6 Mayıs’ta sonra erecek olan organizasyonda, toplamda 5 bin kişinin Çanakkale’de anıt ve şehitlikleri ziyaret etmesi sağlanacak.

03 Mayıs 2015 Pazar, 12:53
Çekmeköy Belediyesi 5 Bin Kişiyi Çanakkale'ye Götürüyor
-

Çekmeköy Belediyesi’nin 14 Nisan’da ‘Zaferin 100. Yılında 100 Otobüsle Çanakkale’ye Gidiyoruz’ sloganıyla başlattığı kültür gezileri sürüyor. 6 Mayıs’ta sonra erecek olan organizasyonda, toplamda 5 bin kişinin Çanakkale’de anıt ve şehitlikleri ziyaret etmesi sağlanacak.
Çekmeköy Belediyesi tarafından "Zaferin 100. Yılında 100 Otobüsle Çanakkale’ye Gidiyoruz" sloganıyla düzenlenen geziler sürüyor. Hafta içi vatandaşların hafta sonu ise lise öğrencileri ve STK’ların katıldığı gezide, Çanakkale Savaşları tarihi alanında bulunan anıt ve şehitlikler ziyaret ediliyor. Hafta sonunda, sabah erken saatlerde Gelibolu yarımadasına ulaşan 5 otobüsten oluşan Çekmeköy kafilesi, Kilitbahir’den başladıkları şehitlik turunda, Seyit Onbaşı anıtı, Soğanlıdere ve Şahindere şehitlikleri, Alçıtepe ve ardından Şehitler Abidesi’ne ulaşarak ziyaret etti. Burada verilen molanın ardından gezi, Seddülbahir bölgesi, 57. Alay şehitliği ve Conk Bayırı’nda devam etti.
Geziye katılan vatandaşlar, belediyenin organizasyonu sayesinde Çanakkale şehitliklerini görme fırsatı buldukları için Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkür etti. Çekmeköy Belediyesi Kültür İşleri görevlisi Adem Şapaloğlu, 14 Nisan’da başlayan turların 6 Mayıs’ta sona ereceğini hatırlatarak, “Çekmeköy Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu gezilerde sloganımız, ’Zaferin 100. Yılında 100 Otobüsle Çanakkale’ye Gidiyoruz.’ Bu kapsamda katkılarından dolayı başkanımız Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyoruz. Çekmeköylü vatandaşları 100 otobüsle Çanakkale’ye götürüyoruz. Günde 5 otobüs yola çıkıyor. 1 ay boyunca yaklaşık 5 bin kişi bu turlara katılmış olacak. Her gün, bu otobüslerimize belediyemizden sorumlu arkadaşlarımız da eşlik ediyor. Çekmeköy’de yaşayan vatandaşlarımız, hafta sonlarında lise öğrencilerimiz bu turlara katılabiliyorlar. STK’lar ve dernekler de başvurdukça hepsini getiriyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, HİCRÎ YILBAŞI VESİLESİYLE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Erdemli’de Yenilikçi Barkod Sistemi ORKOD Eğitimi Verildi
Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nden 2 LGS Türkiye Birincisi
Kaymakam Duru, Aşure Etkinliklerine Katıldı
ANAMUR KAYMAKAMI DURU'DAN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE ZİYARET
"Yenişehir Kent Erişilebilirlik Eğitimi”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ORMAN YANGINLARINA KARŞI “AFİŞLİ UYARI!”
"BUGÜN BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN ŞAFAĞI SÖKÜYOR"
MERSİN'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD OKUTULDU
BOZYAZI'DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUTULDU

Mersin Haber ,Mersin