Gülnar'da Toplu Açılış Töreni

Mersin’in Gülnar Belediyesi tarafından yaptırılan Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Gülnar Şubesi’nin açılışlarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptı.

02 Mayıs 2015 Cumartesi, 10:06
Gülnar'da Toplu Açılış Töreni
-

Mersin’in Gülnar Belediyesi tarafından yaptırılan Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Gülnar Şubesi’nin açılışlarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptı.
Törene, Başkan Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarlar ve Gülnar halkı katıldı.
Açılışta konuşma yapan Kocamaz, Gülnar ilçesinin hizmet alması gerektiğini belirterek, "Eksiği çok olan bir bölge. Elma üreticilerimizle ilgili burada yarım kalmış bir soğuk hava tesisi var. Burayı bölge insanına hizmet vermek ve belediye bünyesine almak için Büyükşehir Belediye Meclisi bir karar aldı. Bunun yanı sıra Gülnar’da otogar projemiz de var. Özellikle gençlerimizin faydalanabilmesi ve onların en iyi şekilde spor yapabilmesi için bir futbol sahası yapımını da hayata geçiriyoruz. Allah’ın izniyle 3 yıl içerisinde sadece Gülnar’da değil il genelinde, özellikle köyden mahalleye dönüşen bölgelerde asfaltsız bir metrekare alan bile bırakmayacağız. İlçe belediyelerimize her türlü desteği vererek, şu anda sorun olarak görülen her ne varsa bunları ortadan kaldırmak istiyoruz. Tabi yılların ihmalinin çok kısa sürede çözülmesi hem zaman açısından hem de kaynak açısından mümkün değil. Her şeye rağmen bu sorunların çözülmesi için ihlasla yola çıktık, besmeleyle işe başladık, inşallah duasını da sizlerle beraber yapacağız" dedi.
Gülnar ilçesinde gerçekleştirilen açılışların ardından Kocamaz, Gülnar Belediyesi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Yılların ihmalinin bir anda ortadan kalkmayacağına vurgu yapan Kocamaz, belediye kaynaklarını halka hizmet vermek için en iyi şekilde kullandıklarını, halka hizmet etme yolunda azimle, şevkle çalıştıklarını söyledi. Muhtarlardan sabır ve anlayış beklediklerini ifade eden Kocamaz, yereldeki problemlerin muhatabının ilçe belediyeleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olduğunu, var olan problemlerin plan ve program çerçevesinde, olabildiğince kısa sürede çözüleceğini dile getirdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Yeni Simgesi: Nerissa İle Şehirde Ayrıcalıklı Bir Yaşam Başlıyor
Bölge Müdürü Ataş’tan Helikopter Ekibine Ziyaret
Bölge Müdürü Ataş’tan, İşletme Müdürü Şevk’e "Hayırlı Olsun" Ziyareti
MERSİN ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ YIL SONU MEZUNİYET KAPANIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN, ‘38. CADDE YENİ YOL AÇMA PROJESİ’ TAMAMLANDI
MERSİN'İN TURİZİMDE MARKA DEĞERİNİN ARTIRILMASI TOPLANTISI
MERSİN'DE ZABITA ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 YARALI
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, 2025 MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATHİ ASFALT PROGRAMINI SERİ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR
VALİ TOROS'TAN TEKNOPARK TOPLANTISI

Mersin Haber ,Mersin