Akhisar Belediyespor Galatasaray Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 4 Mayıs Pazartesi günü saat 20’de Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdürdü.

02 Mayıs 2015 Cumartesi, 18:29
Akhisar Belediyespor Galatasaray Hazırlıklarını Sürdürüyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 4 Mayıs Pazartesi günü saat 20’de Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdürdü.
Teknik direktör Roberto Carlos önderliğinde tam kadro idmana çıkan yeşil-siyahlılarda arka adalesinde ağrıları olan Vaz Te takımdan ayrı doktor eşliğinde çalıştı. Vaz Te’nin maç saatine yetişmemesi durumunda ileri uçta Lualua ile Bruno Mezenga’yı düşünen Carlos, öte yandan orta sahanın ileri ucunda kaptan Bilal Kısa ile de gol arayacak.
HAKEM MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU
Karşılaşmayı yönetecek olan Mustafa Kamil Abitoğlu, yeşil-siyahlıların en son 14 Mart’ta Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yalpan Akhisar Belediyespor’un, Kardemir Karabükspor’u 5-1 yendiği karşılaşmada düdük çalmıştı. Abitoğlu, sarı-kırmızılıların ise en son Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray’ın, Manisaspor’u 4-0 yendiği karşılaşmada düdük çalmıştı. Abitoğlu son olarak Kasımpaşa - Beşiktaş karşılaşması ile Eskişehirspor - Fenerbahçe maçlarında görev aldı. Abitoğlu’nun yardımcıları ise Adil Sinem, Asım Yusuf Öz, Özer Özden, olacak.
Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı ter idmanının ardından Manisa merkezdeki bir otelde dinlenmeye geçecek ve maç saatini bekleyeceği bildirildi.
GALATASARAY TARAFTARINDAN MAÇA BÜYÜK İLGİ
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarı için Gediz Kale Arkası’nda ayırdıkları 3 bin 500 kişilik biletin 2 bin 500’e yakınının satıldığını ve maç gününe kadar biletlerin büyük ölçüde tükenmesini beklediklerini belirtti. Karşılaşma öncesinde 5 bine yakına kombine bileti olan Akhisar taraftarının da büyük ilgi göstereceğini belirten Basın Sözcüsü Acar, Akigoları tribünlere beklediklerini kaydetti.
Öte yandan bazı basın ve yayın organlarında Bilal ve Güray’ın prensipte Galatasaray ile anlaştığı haberlerini yalanlayan basın sözcüsü Acar, bu tür haberlerin hem futbolcuyu hem de takımı yıpratmak için öne sürüldüğünü ancak bu tür oyunlara gelmeyeceklerini kaydederek, sezon sonu Bilal ile masaya oturacaklarını, Güray’ın ise sözleşmesinin 1 yıl daha devam ettiğini vurguladı.
GEKAS KONUSU HAFTAYA NETLİK KAZANACAK
Teknik direktör Roberto Carlos tarafından kadro dışı bırakılan Theofanis Gekas’ın durumunun ise gelecek hafta belli olacağını belirten Acar, “Önümüzdeki hafta içerisinde yönetim kurulu toplanıp bu olayı netleştirmek istiyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN ESOB DİSİPLİN KURULU TOPLANDI
BÜYÜKŞEHİR FARKINDALIKLA KADIN SAĞLIĞINA IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUNUŞLARI İLE HOBİ PARKI VE 68’LİLER BARIŞ ORMANI YAZ ÖNCESİ TAZELENDİ
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS'TA İLKOKULLARARASI HALI SAHA TURNUVASI
ŞAMPİYON BOZYAZI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Mersin Üniversitesi 2025 Ödül ve Teşvik Töreni’nde Ödüller Sahiplerini Buldu
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
MERSİN'DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Eve giren yılan itfaiye ekiplerince yakalandı

Mersin Haber ,Mersin