Taksim'de Hayat Normale Döndü

İSTANBUL (İHA) – Taksim’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bazı bölgelere konulan barikatların kaldırılmasının ve yolların trafiğe açılmasının ardından hayat normale döndü.

01 Mayıs 2015 Cuma, 22:55
Taksim'de Hayat Normale Döndü
-

İSTANBUL (İHA) – Taksim’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bazı bölgelere konulan barikatların kaldırılmasının ve yolların trafiğe açılmasının ardından hayat normale döndü.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Taksim ve çevresi barikatlarla kapatılarak güvenlik önlemi alınmıştı. Gün içerisinde yaşanan olaylar sonrasında akşam saatlerinde barikatlar kaldırılmaya başlandı. Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi, Halaskargazi ve Cumhuriyet Caddesi üzerine koyulan barikatlar kaldırılarak, caddeler araç ve yaya trafiğine açıldı. Taksim ve çevresinde ise sökülen barikatlarla kamyonetlere yüklenmeye başlandı.
Öte yandan Taksim ve çevresinde barikatların kaldırılmasıyla İstiklal Caddesi de yaya trafiğine açılırken, metro da kullanılmaya başlandı. Kısmen seferlerin durdurulduğu metrobüslerde de ulaşım yeniden normale döndü.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cello Mustafa Yoğun Bakımda: Kritik 24 Saat
TOROSLAR’IN YAYLALARINDA ZAFER KUPASI HEYECANI
BÜYÜKŞEHİR’DEN "YENİ DOĞAN DESTEK PAKETİ’ İLE YAKLAŞIK 10 BİN AİLEYE UMUT OLDU
MERSİN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, TOROS HASTANESİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ
ERDEMLİ'DE ÜRETİCİLERE %50 HİBELİ KİTLE YAKALAMA TUZAKLARI DAĞITILDI
Tatil Dönüşü Feci Kaza: Özel Harekât Polisi Hayatını Kaybetti
Akdeniz Belediyesi’nden Kanserle Mücadeleye Büyük Destek
MESKİ, KURAKLIKLA MÜCADELEDE STRATEJİK VE YENİLİKÇİ SU YÖNETİMİNİ GÜÇLENDİRİYOR
FUTBOL HEYECANINI YAYLALARA TAŞIYAN ‘30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI’ İÇİN İLK DÜDÜK ÇALDI
RESTORANDA HESAP KAVGASI: 6 YARALI

Mersin Haber ,Mersin