Saç Ektirecekler Nelere Dikkat Etmeli?

Türk Hair Trans Medikal Direktörü Handan Acıkök saç ektirmeyi düşünenler için dikkat edilmesi gereken konuları açıkladı.

30 Nisan 2015 Perşembe, 16:21
Saç Ektirecekler Nelere Dikkat Etmeli?
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türk Hair Trans Medikal Direktörü Handan Acıkök saç ektirmeyi düşünenler için dikkat edilmesi gereken konuları açıkladı.
Türk Hair Trans Medikal Direktörü Handan Acıkök, saç ektirmeyi düşünenler için dikkat edilmesi gereken konuları açıkladı. Saç ekimine artan taleple birlikte sektör gelişirken alternatiflerin çoğalması saç ektirmeyi düşünenleri kararsız bıraktığını belirten Handan Acıkök, “Saç ektirmeyi düşünenler birden fazla yerle görüşmeli. Bu sizin alternatifleri kıyaslamanızı sağlayacak ve en iyisini seçmenize yarayacaktır. Ayrıca aklınıza gelen tüm sorularınızı ilgili doktora sorun. Gerçek hasta resimlerini inceleyin ve ekim sonrası saçlarınızın nasıl görüneceğinizi bilgisayar programı ile sunanlara inanmayın. Bu gerçekçi değildir “saç ekimi yapılacak ortamın lüks olmasından ziyade hijyenik olması ve cerrahi ameliyathane koşullarını sağlaması en önemli unsurdur” ifadelerini kullandı.
Acıkök internet ortamında yürütülen reklam çalışmaları konusunda "İnternet sitelerinde yayınlanan öncesi ve sonrası fotoğraflara aldanmayın. Çünkü zaten hastaya dair bu görüntülerin yayınlanması yasalarla engellenmiştir. Bu fotoğrafları yasak olmasına rağmen yayınlamayı göze almış Kurum ve kuruluşlar ticari amaçla size yaklaşmaktan çekinmeyecektir. Sanal ortamda söylenen övücü, abartılı, süslü sözlerin ve gösterilen fotoğrafların yeterince güvenilir olmadığına dikkat edin" dedi.
Saç ekimi için garanti belgesi verilmesinin de yasal olmadığını belirten Handan Acıkök, "Garanti belgesi sunma opsiyonu yasal olmamakla birlikte tamamen ticaridir. Bu belgenin hiçbir hukuksal dayanağı yoktur. Sizi yaptığı işle değil, kağıt parçasıyla ikna etmelerine izin vermeyin" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR BELEDİYESİNİN VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK OLACAK
TARSUS KASIM EKENLER MTAL’DEN FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ
AK PARTİ MERSİN'DE TEŞKİLAT BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan’a Başarı Belgesi
TARSUS’TA KURBANLIK HAYVAN SATIŞ NOKTASI BELİRLENDİ
MERSİN'DE  “İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA” KAMPANYASI
BAŞKAN BOLTAÇ, MUHTARLARLA SAHADA BULUŞTU
MERAL SEÇER, ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE MİNİKLERE İNGİLİZCE DÜNYASI KAPILARI ARALANIYOR
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA TARSUS OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Haber ,Mersin