4.uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi Yapıldı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen 4.Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi yapıldı.

30 Nisan 2015 Perşembe, 10:03
4.uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi Yapıldı
-

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen 4.Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi yapıldı.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi, AB Dokümantasyon Merkezi’nin, Atatürk Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu ile ortak organize ettiği 4.Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi Oditoryumu Mavi Salonu’nda gerçekleşen kongreye, 21 ayrı üniversiteden lisans ve lisans üstü düzeyinde öğrenciler katılarak “AB ve Türkiye İlişkileri” konularında sunumlar yaptılar.
Açılış konuşmasını Atatürk Üniversitesi İİBF Dekanı Prof.Dr.Mehmet Suphi Orhan’ın gerçekleştirdiği kongrede, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Mehmet Sait Dilek bir de konuşma yaptı. Kongrenin onur konuğu TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Prof.Dr. Fırat Purtaş ise, “Türk Dış Politikasında Riskler ve Fırsatlar, Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri” konulu bir sunum yaptı.
4. Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kongresi iki gün sürdü.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ  TOROS, POLİS MEMURU SELÇUK PEKER İÇİN DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNE KATILDI
MERSİN ESOB, TEMMUZ AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKANVEKİLİ UYAN'DAN, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANIVEKİLLİĞİNE SEÇİLEN BAŞKAN SEÇER’İ KUTLADI
Yola Aniden Çıkan Bisikletli Çocuğa Kamyonet Çarptı
YENİ ÖMERLİ MAHALLESİ'NİN ÜST YAPISI YENİLENDİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Yeşiltepe Bölgesinde Sathi Asfalt Çalışması
Mersin'de Atlılar Mahallesi’nde Çiftçilere 4 Bin 200 Metre Sulama Borusu Desteği
Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş "KİMSENİN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN "
BAŞKAN SEÇER, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ
Parkta Malum Olay: 1 Ağır Yaralı

Mersin Haber ,Mersin