Bakan İslam Öğrenci Yurdunda Çekilen Şiddet Görüntüleri İle İlgili Konuştu

Ankara’da bir erkek öğrenci yurdunda basına yansıyan şiddet görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Bir yöneticinin ihmali yüzünden bize emanet edilmiş çocukları herhangi bir şekilde zarara uğraması affedilecek ya da görmezden gelinecek bir durum ..

29 Nisan 2015 Çarşamba, 17:29
Bakan İslam Öğrenci Yurdunda Çekilen Şiddet Görüntüleri İle İlgili Konuştu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ankara’da bir erkek öğrenci yurdunda basına yansıyan şiddet görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Bir yöneticinin ihmali yüzünden bize emanet edilmiş çocukları herhangi bir şekilde zarara uğraması affedilecek ya da görmezden gelinecek bir durum değildir” dedi.
Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan bir erkek öğrenci yurdunda yaşları büyük olan öğrencilerin kendilerine küçük olan çocukları şiddet uygulandığı görüntülerinin basında çıkması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan İslam, “Son zamanlarda basında şöyle bir hareketlilik var. Daha önce olmuş olayları sanki yeni hadiselermiş gibi, bugün olmuş gibi gündeme getirilmesi ve bunun üzerinden de bir bilgi kirliliği oluşturulması faaliyeti var ne yazık ki. Bu da onlardan bir tanesidir. Bu geçmişte cereyan etmiş bir olaydır. Bakanlığımız olaydan haberdar. Haberdar olduğu andan itibaren de bütün tedbirler alınmış durumdadır. Suça sürüklenmiş olan yaşları büyük olan çocuklar başka bir yere gönderildi, küçük çocuklar evlere alındı. Kurumun yöneticileri ile ilgili soruşturmalar başlatıldı. Mesele savcılıktadır şuan da, adli soruşturma devam etmektedir. Ancak, insan hatası yüzünden, yönetici hatası yüzünden yada bir yöneticinin ihmali yüzünden bize emanet edilmiş çocukları herhangi bir şekilde zarara uğraması affedilebilecek yada görmezden gelinecek bir durum değildir. Bununla ilgili çalışmalarda bakanlığımızda devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MEZİTLİ'DE FIRTINA DA ERİK BAHÇELERİ BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ
VALİ  TOROS, POLİS MEMURU SELÇUK PEKER İÇİN DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNE KATILDI
MERSİN ESOB, TEMMUZ AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKANVEKİLİ UYAN'DAN, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANIVEKİLLİĞİNE SEÇİLEN BAŞKAN SEÇER’İ KUTLADI
Yola Aniden Çıkan Bisikletli Çocuğa Kamyonet Çarptı
YENİ ÖMERLİ MAHALLESİ'NİN ÜST YAPISI YENİLENDİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Yeşiltepe Bölgesinde Sathi Asfalt Çalışması
Mersin'de Atlılar Mahallesi’nde Çiftçilere 4 Bin 200 Metre Sulama Borusu Desteği
Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş "KİMSENİN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN "
BAŞKAN SEÇER, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ

Mersin Haber ,Mersin