Samani Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, Türkiye’nin önüne koyduğu 2023, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için 7 Haziran seçimlerinin keskin bir viraj olduğunu belirtti. Samani, “Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermeyin” dedi.

28 Nisan 2015 Salı, 10:27
Samani Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
-

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, Türkiye’nin önüne koyduğu 2023, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için 7 Haziran seçimlerinin keskin bir viraj olduğunu belirtti. Samani, “Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermeyin” dedi.
Kepez ilçesi Varsak Ayanoğlu Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani, “Bundan 10 yıl önce Avrupa ülkelerine gıpta ile bakardık. Almanya’dan, Fransa’dan gelen hemşehrilerimiz bu ülkelerin başka ülkelerde hastalanan vatandaşları için ambulans, uçak gönderdiğini anlatırdı. Biz şimdi başka bir ülkede vatandaşımız hastalandığı zaman ambulans jet gönderiyoruz. Biz ambulans helikopterler gönderip hastalanan vatandaşımızı alabilen güçlü bir ülke haline geldik. Onlar ise 20 yıllığına memurun maaşını donduran ülkeler haline geldi. Örneğin, 10 yıl önceki Yunanistan’a bakın şimdiki Yunanistan’a bakın hiçbiriniz orada yaşamak istemezsiniz” ifadelerini kullandı.
Samani, Türkiye’nin “Bizim Avrupa’ya ihtiyacımız yok” dediği için önünün kesilmek istendiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
“2071 hedeflerini koyuyoruz ortaya. Biz, çadırlardan gelmiş, boylardan gelmiş ecdadımız Selçuklular’dan sonra, Kayı boyundan Ertuğrul’un torunlarının kurduğu Şanlı Osmanlı İmparatorluğu ecdadının torunlarıyız. Bu coğrafyada bu topraklarda herkesi bir ve beraber gören bir anlayışa sahibiz. Bu coğrafyada ancak bir ve beraber olduğumuz zaman güçlü oluruz. Şu anda yeniden güçleniyoruz. Bu seçim, tarihimizdeki en keskin virajlardan bir tanesi. Bu ülkeyi, tarihteki o şanlı yerine ulaşmak için ortaya koyduğu hedeflere götürme noktasında 7 Haziran 2015 seçimlerinde gerekeni yapacağınıza inanıyoruz.”
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani ziyaretlerinin ardından Kültür mahallesinde bulunan Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Samani, daha sonra gençlerle voleybol oynadı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA 20 ÇİFT 25.05.2025'TE "EVET" DEDİ
MERSİN'DE "TÜRKİYE SOHBETLERİ: CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU" TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS'TA ÖĞRETMENLERE ORYANTİRİNG EĞİTİMİ
MUT'TA HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ DÜZENLENDİ
TARSUS'TA 25.05.2025 NIKAH YOĞUNLUĞU
KASK TAKMAYAN 475 BİN 976 SÜRÜCÜYE İŞLEM YAPILDI
VALİ TOROS, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KÖROĞLU İLE CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
KADINLARIN BULUŞMA NOKTASI: “TRAFİK PARK KADIN VE ÇOCUK ATÖLYESİ”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR NAZALİN’E ÜNİVERSİTE HAYALİNDE IŞIK OLDU
MERSİN TSO YÖNETİMİ TARSUS'TA DINİ VE TARİHİ TURİSTİK YERLERİ GEZDİ

Mersin Haber ,Mersin