National Geographic Ekibi Bodrum'da

National Geographic Rusya ekibi, bir hafta boyunca Gökova koylarında çekim yapacak.

28 Nisan 2015 Salı, 19:18
National Geographic Ekibi Bodrum'da
-

National Geographic Rusya ekibi, bir hafta boyunca Gökova koylarında çekim yapacak.
Geçtiğimiz aylarda Moskova’da açılan Bodrum Tanıtma Vakfı Moskova Ofisi’nin girişimleriyle Bodrum’a gelen National Geographic ekibi, yelkenli ile Gökova koylarına açıldı. Bodrum.com.ru internet portalı ve Kaplan Danışmanlık tarafından organize edilen çalışma kapsamında National Geographic Rusya ekibinden başyazar Alexander Zheleznyak, Natalya Chernyavtseva ile Bodrum.com.ru’dan Natalya Ilina ve Maria Isiemina’dan oluşan ekip, mavi yolculuk rotalarını inceleyecek.
Bodrum Milta Marina’dan sabah saatlerinde hareket eden Vassilena Jersey isimli yelkenliyi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kaplan Danışmanlık firmasının sahibi Engin Kaplan ve Bodrum Milta Marina’nın yöneticisi Ömer Karacalar uğurladı.
National Geographic Rusya ekibinden başyazar Alexander Zheleznyak daha önce Türkiye’ye geldiğini ancak bu sefer Bodrum’da böyle bir projede olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Türkiye’de birçok haber için daha önce bulunmuştum. Şimdi de Bodrum’dan açılarak koyları inceleyip fotoğraflayacağız.” dedi.
“BODRUM’U MERAK ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Bodrum’un Rusya ve Rusça konuşan ülkelerde tanıtılması için çalışmalarda bulunduklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Bodrum, tarihi ve doğasıyla müthiş bir yer. Turizme baktığımızda insanlar merak ettiği yere ve arkadaşlarının tavsiye ettiği yere daha çok gidiyor. Biz de Bodrum’u merak ettirmeye çalışıyoruz. Merak eden insanlar Bodrum’a gelecek ve onlar da arkadaşlarına Bodrum’u tavsiye edecekler. Ben özellikle bu girişimi başlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bunun en güzel örneği ise Moskova’da açtığımız tanıtım ofisimize bir tane de Azerbaycan’da ekliyor olmamız. Bu ofisler açıldıkça Bodrum ekonomisine ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacaklar. Biliyorsunuz ki; Rus halkı da Türkler gibi krizlere alışık bir halk. Ancak Antalya’ya gelen Rus turist ile Bodrum’a gelen Rus turist arasında fark var. Bodrum’a gelenler daha çok para harcıyorlar. Biz marka şehir olmamızın avantajını bu sene de yaşayacağız” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN TSO, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI ÇİFTÇİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR
MESKİ’DEN BOZDOĞAN MAHALLESİ’NE KESİNTİSİZ İÇME SUYU TEMİNİ İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM
“GÜLİZAR PARKI TOROSLAR’IN MARKA DEĞERİ OLACAK”
Sulama Kanalına Düşen Yaşlı Vatandaş İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
"TARSUS'TA DRİFT YAPAN ŞAHISLARI JANDARMA YAKALADI”
Erdemli'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı
DSİ 6. BÖLGE MÜDÜRÜ CELAL TOKALAK TARSUS'TA MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
KİLİKYA’NIN MİRASINI GELECEĞE TAŞINDI
“JANDARMADAN MUT'TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR YEREL VE ATALIK TOHUMLARI GELECEK KUŞAKLARA AKTARIYOR

Mersin Haber ,Mersin