Koltuk Değnekleriyle Gelerek Ölüm Kavşağına Sinyalizasyon Kurulması İçin İmza Attı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde ölümlü kazalara sahne olan hastane kavşağına trafik lambası konulmasını isteyen vatandaşlar imza topluyor.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 13:27
Koltuk Değnekleriyle Gelerek Ölüm Kavşağına Sinyalizasyon Kurulması İçin İmza Attı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde ölümlü kazalara sahne olan hastane kavşağına trafik lambası konulmasını isteyen vatandaşlar imza topluyor.
Son kazada ağır yaralanan ve tedavisi halen devam eden Nurten Çetin de değnekler ve ailesinin yardımıyla gelerek imza kampanyasına destek oldu. Gemlik Devlet Hastanesi önünde son dönemde bir kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığını söyleyen vatandaşlar, ’’Otobüs durağının olduğu bölgede yaya geçidi görünmüyor. Kazalarda mağdur olan vatandaşlar raporlarda suçlu gösteriliyor. Bizler bu bölgede oturan mağdur vatandaşlarız. Her zaman bu yolu ve geçidi kullanmak zorundayız. Bölgede son dönemde konutlaşmalarla birlikte yaya trafiği arttı. Turizm mevsiminin başlaması ile birlikte gözle görülür bir araç trafiği yoğunluğu var. Sürekli olarak kazaların yaşandığı bu bölgeye trafik lambası konulsun " dediler.
Vatandaşlar, hastane girişi ve otobüs durağının olduğu alandaki yaya geçidine sinyalizasyon yapılması için topladıkları 350 imzayı ilgili mercilere teslim edecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘7. LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ’NE KATILDI
“Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı”
LGS TERCİHLERİNDE SON GÜN 24 TEMMUZ
TARSUS'TA LGS TERCİH DANIŞMANLIK MASASI KURULDU
Aşure Günü'nün Bereketi Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Yaşandı
Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi
TARSUS'TA FECİ KAZA :1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Tarsus’ta 30 Mahallede Su Kesintisi Uygulanacak
Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu İçin Protokol İmzalandı
BÜYÜKŞEHİR’İN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Mersin Haber ,Mersin