Kazdağı'nda Turizm Sezonu Açıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Kazdağında turizm sezonu başladı. Kazdağını gezen yüzlerce insan doğal güzelliklere hayran kalırken, geçtiğimiz gün Ankara’dan gelen 5 mühendis de 7 saatlik Kazdağı gezisine katıldı.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 12:47
Kazdağı'nda Turizm Sezonu Açıldı
-

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Kazdağında turizm sezonu başladı. Kazdağını gezen yüzlerce insan doğal güzelliklere hayran kalırken, geçtiğimiz gün Ankara’dan gelen 5 mühendis de 7 saatlik Kazdağı gezisine katıldı.
Edremit de, emekli diş teknisyeni Mustafa Natıroğlu’nun jeepiyle düzenlediği Kazdağı turuna katılan Türk Telekom da görevli 5 mühendis büyük coşku yaşadı. Hasan boğuldu ve Sarıkız bölgelerini gezen genç mühendisler Adatepe köyüne de hayran kaldı. Tahtakuşlar Etnoğrafya Müzesini de geçen ekip, Natıroğlu’na teşekkür etti. Kazdağından turizm sezonunun açıldığını anlatan Mustafa Natıroğlu,” Konuklarımız Kazdağının eşsiz güzelliğine hayran kalmaktadırlar. Ankara’dan gelen bu arkadaşlarımız da yöreyi çok sevdiler ve tekrar geleceklerini söylediler. Yöremizin tanıtımı için çalışıyoruz. Herkesin Kazdağını görmesini istiyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİNGAPUR CUMHURİYETİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ KOK Lİ PENG VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
Çıktığı Korkuluk Demiri Koluna Saplandı
SİLİFKE'DE ARACIN ÇARPTIĞI YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden gece boyunca mesai
KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
MERSİNLİ ÜRETİCİLER BÜYÜKŞEHİR’LE BİLİNÇLENİYOR
MERCAN BİLİM MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARA SIFIR ATIK BİLİNCİ AŞILANIYOR
MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL, MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
Mersin’de Hayalet Ağ Temizliği Başladı
MERSİN ULUSLARARASI LİMANININ YENİ TERMİNALİ AÇILDI

Mersin Haber ,Mersin